Varje dag: 30 mars

hrum.jpg

Jo, man är ju alldeles knäppt ologisk som mamma. Ibland beklagar man sig över krökt ryggrad och barnarmar som fäktas i sömnen – kadang – en rak höger mitt i pannan. Eller när man ligger precis på sängkanten och liksom balanserar. Eller när man vaknar med en varm känsla och upptäcker den stickande doften av – kiss. Eller när man får täcka hela sängen med handdukar in case. Men så kommer det nätter när det inte ligger en liten varm kropp precis intill. Och då saknar man det såklart.

I morse, ljust och extra tröttigt, fick myrorna dansa tango på liten rygg i eget rum. Först kommer den busiga eldmyran. Sedan kommer den lilla, lilla eldmyran. Och sedan kommer den STORA eldmyran. Och då brukar den lilla kroppen sträcka på sig med ett leende.

9 comments

  1. Vi har numera en “emperor size”-säng, sedan vi ställt in en 90-säng intill vår 180-säng. Mycket bekvämt! Inatt låg båda ungarna tätt intill varandra, skavfötters, på tvären mellan mig och maken och det var ändå gott om plats. Mys!

  2. Ohh det är så mysigt med de små liven…min äldsta är 18,20 och 22 och de tycker frotfarande om att komma in till oss på kvällen och ligga och mysa och småsnacka. Men det var segt i morse fick bära vår lilla långben på 7år ner till frukostbordet! Ha en bra dag!

  3. åååh! myror! så vansinnigt gulligt!och. ehum. det är väl inte helt passande att skriva “man saknar inte kon förrän båset är tomt” men lite så är det ju?

Leave a Reply

Your email address will not be published.