Snart påsk

pask5.jpg

Påsken närmar sig med stormsteg. I går var det sommarkänning här igen. I dag regnar det. Våra plisségardiner och persienner monterades i morse. Jag går runt och drar och känner in det hela lite. Jag tror att det blev riktigt bra.

pask1.jpg

Jag har bläddrat i lite inspiration inför påskmaten. Vi skall ha påskbord hemma. Prinskorvar och köttbullar, sedan är saken biff enligt barnen. Jag är också mycket för traditioner, men det är ändå roligt att variera lite. Jag fastnade bland annat för en Citroncake från Elle Mat & Vin som skall testas i helgen. Jag tyckte även om konceptet med påskbrunch och reportaget Istället för en blomma. Klicka er in om Ni inte har tidningen!

pask4.jpg

Påskig trådslöjd av en personlig favorit – Annika Nyman.

present.jpg

Och det här blev jag galet glad av! Ur brevlådan stack ett helt oväntat paket upp med påsk- och bloggjubileumspresenter, bara till mig. Tusen tack! Jag vill även tacka för virituella hälsningar och gratulationer. Det är så roligt att få lite tillbaka av alla Er som läser det jag skriver. Tack!

Fotografier: Weronica – En mammas dag.

signature

9 comments

  1. Whoho fint med plissegardiner på plats=) skulle med hemskt gärna vilja lite sådana men men allt kostar ju=) Ingen värme ute direkt idag, skönt att hålla sig inne! Hoppas ni har det fint och önskar er en härlig påsk med det som ser ut att bli supergott påskbord! Kram M

  2. Lycka till med påskbordet. Hemma hos oss blir det påskbord på Påskdagen och där är sillen det klart viktigaste. Till dessert ska vi ha äggost.

  3. Grattis i efterskott! Hoppas du firar med den där citrontårtan. Själv har jag snokat reda på ett recept på limetårta. Får se om den kommer att göras eller ej. Vi har ju nära till bagerierna också 🙂

  4. Åh, grattis!Bara för att jag missade en dag… men det händer inte så ofta. Att jag missar en mamma-dag alltså!Ha en riktigt fin Påsk – en husägar-påsk med pyssel i trädgården! Glöm inte att köpa grillkol i tid, det tar alltid slut när solen skiner…

  5. Grattis i efterskott från mig. Har inte riktigt hunnit med bloggvärlden i några dagar och då passar du på. :DBättr sent än aldrig.Fina bilder visar du som vanligt!!!Kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *