Hurra!

Här firar vi en liten treåring i dag. I tidevarven med återvinning får bilden hänga med från tvåårsjubileumet. Tre år inom bloggosfären och fler lär det bli. Jag är bloggen och bloggen är jag. Det har blivit några olika varianter under årens lopp, men grunden består från den 7:e april 2006.

Välkomna till min blogg! Fast förankrad i magsjuketräsk med två små barn, bestämde jag mig i går för att testa bloggsfären. Själv är jag en ivrig bloggläsare och här tänkte jag kombinera mina intressen. Living by W kommer förmodligen att innebära en mix av familjeliv, kultur, inredning, och design men jag kommer även att skriva om mammalyx i form av mode och skönhet. Varmt välkomna!

Så låt oss fira den lilla treåringen i dag med pukor och fanfarer. Mingla lite med mig på högtidsdagen. Sänd mig en gratulationshälsning. Mejla mig med ris och ros. Det skulle vara roligt att veta vem just Du är och varför Du läser min blogg. Vad skulle Du vilja se framöver? Bland Er som mejlar (weronica@enmammasdag.com) kommer jag att premiera en med ett av mina favoritting – ett skrivset från Bookbinders Design.

bookbindersdesignss09-copy.jpg

Till sist – ett stort tack till Er kära läsare! För bloggen är också Ni. /Weronica

37 comments

 1. Hej Weronica och grattis! Tre år, jösses! Det är ett roligt nöje att läsa din blogg, alltid bra tips, funderingar och nyheter. Och så gör du det hela så snyggt! Fortsätt så, och fira ordentligt! /Frida

 2. Stort grattis!Det är en fröjd att läsa dina fina texter och beskåda dina vackra bilder. Jag hoppas du fortsätter länge till, utan dig skulle bloggvärlden inte vara den samma.Fira massor!

 3. Hej hej! Jag halkade in hos dig när jag var mammaledig för snart två år sedan och kan inte slita mig. Bloggen har en underbar blandning och det känns som om man hälsar på en gammal vän när man är här inne. Att vi sedan delar smak när det gäller mycket (brittiska filmer, choklad m.m) gör inte saken sämre. Så hjärtliga gratulationer och massor med kramar. Charlotte.

 4. Stort och varmt grattis på treårsdagen! Hurra, hurra, hurra! Jag har följt dig sedan dag 1. Det var du som fick mig att upptäcka bloggar, ett nytt medie den virtuella världen som jag inte hade mycket koll på tidigare. Stort tack för att din blogg finns!

 5. Grattis! Ja, jag har ju hängt med länge och du har hållt stilen hela tiden. Alltid trevligt och inspirerande eller tankeväckande att kika in här.

 6. Grattis Weronica, 3 år är en fin ålder! Jag skulle tro att jag följt dig i 2 eller 2½ år av dessa. Du tillhör mitt toppskikt av bloggar för att jag uppskattar dit sinne för estetik, dessutom använder du språket på ett underbart sätt och gör riktigt fenomenala inspirationskollage! Utöver allt detta verkar du vara en oerhört sympatisk och klok kvinna. Jag ser fram emot att fortsätta hälsa på hos dig många år framöver. En riktigt festlig dag *jag trummar ett litet solo för dig på min tekopp* önskar Emmie

 7. Grattis till treåringen! Har följt dig, om inte från dag 1 så från dag 11 ;-). Tyvärr minns jag inte hur jag hittade Living by W, på den tiden hade jag knappt sett någon annan blogg och det måste ha skett på kringelikrok-vägar i cyber space. Det är en fröjd att titta in hos dig, alltid lika snyggt och inspirerande!

 8. Åh, tre år! Grattis! Jag har följt dig hela vägen. Tröttnar aldrig på dina fina texter, vackra bilder och härliga tips. Dina collage är världsbäst, men det vet du redan! 😉 Ser fram emot följande 3 år och många år därefter! Stor kram!

 9. Grattis på treårsdagen! Hoppas det blir minst lika många år till =) Tycker din blogg är så bra! Keep up the good work! Välgångsönskninar från mej.

 10. GRATTIS-GRATTIS på 3-årsdagen, kul! Min lillasyster fyller26år idag:), så det blir en riktig kalasdag;)Jag kikar in här nästan varje dag, men är oflitig på att skriva kommentarer, jag gillar dock allt som har m bloggen att göra, vackra bilder, trevliga ord, fina collage, en riktig inspirationskälla m allt som hör till i familjelivet!massa kramar

 11. Grattis Weronica! Varför jag läser din blogg? För allt det vackra och det snygga. Jag beöver vila ögonen på det estetiskt tilltalande, ofta. När jag går in på din blogg vet jag att jag hittar det jag söker. Ibland blir jag sugen att köpa, men låter jag mig bara inspireras och njuter av allt snyggt du väljer ut. Kram Sara

 12. Hej där och grattis på 3-årsdagen!Jag återkommer till din blogg för att du har ett sinne för att kombinera färg och form, på ett enkelt och tilltalande sätt i dina bilder och texter. Du gör det mycket inspirerande och krispigt tycker jag! Man vill alltid ha mer liksom…Jag rekommenderar din blogg till alla mina väninnor;) Hälsningar Anna

 13. Och jag som tyckte det var nyss du firade två år! Vid två års jubileet hade jag ganska nyligen hittat till dig och sedan dess är jag hooked. Det är så roligt att följa dig. Din blogg har verkligen en säregen stil som sticker ut i mängden. Du skriver personligt, men med stor integritet. Varvar stort med smått. Gör underbara collage. Tycks alltid veta vad som ligger i tiden och lyckas alltid plocka ut russinen ur den stora kakan. Sammantaget ger du oss en skön mix av vad som är nytt, utan att det, med stor sannolikhet, kommer att kännas mindre intressant eller fräscht att läsa igen om några år. Sedan tycker jag att du verkar vara en himla sympatisk kvinna!Grattis Weronica på 3-års dagen!Lisa

 14. Grattis på treårsdagen önskar jag som tyvärr missade de första två. Men nu är jag en desto mera frekvent och trogen besökare… 🙂

 15. Hej och Grattis!!!jag upptäckte din blogg förra året och fastnade för den eftersom det var så kul att du (i) köpt hus, det hade vi med nyligen gjort och din blogg inspirerar mig mycket. Dina tapetval, snygga små detaljer, jag har fått upp ögonen på helt andra saker än vad jag fått tidigare. Tycker väl ibland det är lite tjatigt med Strandvägen..men allt kan man väl inte få som man vill. Du har en toppen smak, och eftersom jag själv har 2 barn så är det kul att läsa, lycka till i fortsättningen

 16. Grattis! Det minns ju jag, som följde efter dig och dina välformulerade inlägg med vettiga åsikter från föräldrakanalen, där jag aldrig är längre… Kram och fortsatt lyckat bloggande!

 17. Stort grattis till dig Weronica! Jag har sedan jag själv började blogga för två år sedan varitinne hos dig så gott som varje dag. Det är alltid lika inspirerande att kika in hos dig och se vad du har hittat. Du skriver väldigt lätt och flytande och kollagen är fantastiska!

 18. Grattis!Jag har hängt här på din blogg i olika former sedan starten.Tittar in minst en gång varje dag och hoppas högt av glädje över innehållet, bilderna och ditt sätt att uttrycka dig!Keep going!

 19. Ja, och här är en som följt med ändå från den ljuva starten… Du vet att jag gillar det du gör, troget följer dina uppdateringar och dagligen inspireras av dina texter, kollage och bilder – I like… a lot!! :)Själv har jag haft för mycket den senaste tiden för att ens komma ihåg bloggens födelsedag. Den 4:e april 2006 fattade jag tangenterna, och jag bara undrar – är det sant att vi, du och jag, också blivit tre år äldre nu?! ;)Tack för kramen, den värmde! Du får en grattis-i-efterskott-kram av mig! Den är varm den med!

 20. Grattis i efterskott! Hur jag hittade till dig minns jag inte riktigt. Har följt din blogg sedan vi bestämde oss för att bygga ett Myresjöhus. Ni har legat ett par steg före oss vilket har varit perfekt, många bra idéer har jag fått. Tack vare dig har vi en skjutdörr mellan hall och vardagsrum, kalksten som fönsterbrädor etc. Vi är nu också mitt uppe i anläggning av trädgården och med allt vad det innebär.:-) Så tack för en underbar blogg!!!

 21. Grattis grattis!Ja, jag har ju kommenterat här förr, om än inte så frekvent. Men jag tror du har ett hum iallafall. Något som jag skulle vilja se mera av här på bloggen, förutom alla dina fina collage att inspireras av, är en ‘lyx eller budget’-kategori, dvs liknande prylar men i olika prisklasser. Något annat som är kul att se är ‘hemma hos’-bilder som inte är så stylade utan mer direkt ur verkligheten, med leksaker framme, disk på diskbänken och skorna i oordning. I övrigt; fortsätt som du gör!

 22. Ett stort grattis på födelsedagen!! Läser din blogg varje dag men lämnar sällan några avtryck. Ska bli bättre på det. Din bligg ger mig inspiration, glädje och superbra shopping och inredningstips! Stort tack och keep on going. Kram Victoria

 23. Stort grattis på 3-årsdagen, lite i efterskott. Jag hänger ju här mer eller mindre varje dag för att du helt enkelt har en av de snyggaste och bästa bloggarna. Älskar speciellt dina outstanding kollage, vad dom än innehåller, önskar att jag någon gång lär mig göra hälften så snygga 🙂

 24. jag har ju precis hittat hit så jag kan knappt önska finna nåt här som jag inte vet saknas :)så, jag säger bara grattis och wow va snyggt här är!keep on, eller hur man nu uttrycker sig utan att verka som en idiot ;)tjo!

 25. Grattis på treårsdagen! Har precis hittat fram till din fantastiska blogg! Vackert, gott, tänkvärt, roligt och otroligt inspirerande! Fortsätt i samma stil!!Kramar!

 26. Grattis Weronica!Tre år är en lång tid i en annars så förgänglig värld som internetvärlden ju är. Jag har följt din blogg i snart ett år och jag tittar in här så fort jag sätter mig vid datorn. Dina inlägg är aldrig tråkiga (hur lyckas du!?) utan du inspirerar som få. Hoppas du fortsätter länge till! Kram / Hanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.