Blomster

plock14april1-copy.jpg

Med det skärande ljudet av stenkapning i bakgrunden, blir det en blomsterfantasi i dag :).

GARDEN: Mårten Cyrén har uppdaterat Byraums bruks klassiska trädgårdsbänk. Jo tack, den skulle mer än gärna få stå på vår nyanlagda grusgång. Det smartaste är förmodligen att ha en vattenkanna i plast, då den blir tung nog ändå när den fylls upp. Jag har dock mycket svårt att motstå den klassiska modellen från brittiska Haws. Blomstrigt Nytryck av gammal förlaga från the Royal Horticultural Society.WEAR: Rutig klänning från Lindex, klassiska slippers från Docksta samt årets majblomma.DRINK: Blommig tekopp med anglofila stämningar från Indiska och lyxte från Jamie Oliver. Klassisk plasttillbringare som finns på alla lokala pizzerior. Jag såg den i senaste Elle Interiör och upplevde ungefär samma sak som med Desksetet. Ett föremål som har blivit så vanligt, så att man inte riktigt tänker på det längre, än mindre vill ha det på sitt eget bord. Oväntat rätt när man tar tanken ett varv till.READ: Som vanligt – jag har väldigt svårt att hålla fast vid läsningen av skönlitteratur efter sommarens bokslukarperiod. Det snyggaste omslaget av Lisa Bengtsson återfinns hos Månpockets utgivning av Emilio Caldérons Kärlekens arkitekt. Kanske något för sommarens pockethög?

8 comments

  1. Bänken jaaaaaaa tack säger jag, den var underbar, det är väl ungefär lika med dyr också=) Visst är det skönt att se slutet på stenläggningen=) Kram M

  2. Jättefint collage, som alltid. Precis den där klänningen var jag och provade häromdagen. Det blev inget köp då, men jag undrar just om jag kanske måste ta en sväng på stan igen…:)

  3. Lo: Jag blickar också lite mot deras Jobs-modeller. Jättefina med det tyget!Mia: Lyckligt ovetande om priset – förmodligen en betydligt större slant än våra nyinskaffade blå plaststolar ja 😉 Oh yes! Trädgård bli klar! KramAnnika: Visst är den vacker! Tack!Whynja: Jag har inte sett den live, men gillar formen med den lilla puffärmen. Man kanske kan sätta ett skärp i midjan också.Ida: ÅH tack! Det är alltid lika roligt att höra! Glad blir jag!Frida: Tack 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.