Var dag

frukost.jpg

Jag har kraftig “helg-sol-slapp-hang-over”. Barnen har varit ute med rollerblades och sparkcykel hela påsken. Vi har ätit gott och levt ljuvt husliv. Med vardagens inträde är det dock betydligt svalare och gråare här. På tomten är det full aktivitet med grävmaskin och lastbilar. Ni har hört det förut – det skall bli SÅ skönt när grunden är klar!

Min nya favorit – brickan Fru Kost av Maria Dahlgren finns hos Juniform. Elle Interiör med trärent plock, bland annat Karljohan från IKEA PS. Nya Residence – välmatat med många läsvärda reportage – i snygg grön och orange omslagsskrud.

OBS! I dag är det sista dagen att vara med i mitt treårsfirande av bloggen. Mejla mig om Ni vill vara med i utlottningen av skrivset från Bookbinders Design. I morgon presenterar jag en vinnare.

3 comments

  1. Väl uttryckt, jag har oxå ledighetshangover! Men jag ska slita i två dagar nu på jobbet och sen flyga till Florens med min man så det är inte synd om mig :)Mer ledighet till folket!//M

  2. Här hänger samma hang-over helt klart. Kryddad med en tokförkylning från ingenstans, där jag någonstans kl 4.50 insåg att det nog inte är så vettigt att åka till jobbet idag efter att ha sovit max 0.5h på hela natten… Ser fram emot en ny natt då jag förmodligen kommer att sova som en stock :-)Men påskhelgen har varit toppen, och vilket väder sen!Brickan var fin! Här saknas brickor så det finns helt klart ett behov att fylla när sommarens uteätande sätter igång.

Leave a Reply

Your email address will not be published.