Bloggen 3 år: Vinnaren

tavlingsvinstc.jpg

Nu har jag läst alla era mejl igen. Sicken egoboost! Jag tror att jag skall skriva ut dem och läsa när jag har en dålig dag. Dagar när jag sitter och pillar med collage utan ände. Dagar då inspirationen inte riktigt finns där. Dagar då det känns som om ingen bryr sig så speciellt mycket om vad jag hittar på. Då skall jag läsa Era fina mejl och få känslan av alla Er som sitter där bakom dataskärmarna och läser det jag skriver. Då skall jag komma i håg att det jag gör faktiskt betyder en del. Att det inspirerar, bidrar till igenkänning och glädjer många. Det har Ni visat mig med allt det Ni har skrivit. För det är jag tacksam. Det är något att bära med mig tills jag fyller fyra år. För nu är det bara att fortsätta – framåt :)!

Vinnaren av det vackra skrivsetet från Bookbinders Design är Caroline S som även meddelats med mejl. Gratulerar!

4 comments

  1. Ja, du behöver aldrig tänka att ingen bryr sig igen! Din blogg beyder massor!Kram och grattis till Caroline!

  2. Caroline: Varsågod! Skrivsetet lär vara på gång!Jennie: Tack för söta ord. Ibland behöver man faktiskt höra just det 😉 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.