April Fool

Sådär himla varmt i luften är det ju inte ännu. Jag försöker att inte tjata ihjäl barnen om fleecejackor på morgonen. Men på rasten kommer jag ändå inte att ha den – så det så. Kan så vara, kan så vara… Jag är en lika god kålsupare i och med detta plock. Om man står mot en solig husvägg – då :).

modecollage16april-copy.jpg

WEAR: Enkel vit bastopp från In Wear, cardigan från H&M, blommig kjol från Indiska och sandaler från La Redoute.ACCESSORY: Fantastisk väska från Beck Söndergaard och House of Hedda. Favoriten Maja Littmarck presenterar en ny kollektion med armband. Det är flätat läder som löper flera varv kring handleden. Jag gillar – mycket!BEAUTY: Nagellack och läppstift från Paul & Joe och HQ Hair. Något veckan efter påsk kanske? A diet you can live with från Philosophy.

signature

8 comments

  1. Victoria: Men inspirationen är fri som tur är :). Man får ta ett varv i sin egen garderob och kanske tänka lite nytt. Eller bara slå sig ned i en blå plaststol mitt i solen och tycka att livet är ganska galant just nu mitt i april!

  2. Känner igen detta eviga tjat om kläderna. Oj oj det hjälper inte ens att storebror blivit genomförkyld av att klätt av sig för tidigt på rasterna. Han fattar inte poängen ändå.

  3. Ljuvligt plock, jag fullkomligt älskar det! Jag hjärtar särskilt littmarck, kjolen, skorna, nagellacket (vilket vacker flaska!) Fast dieter, nja, det har jag aldrig trott på. Det är nog bara självdisciplinen som gäller..

  4. Anna-Karin: Visst är den. Jag gillar den mycket.Familjen i Uttran: Jag har inte sett något pris på det ännu, men det hamnar definitivt på min önskelista med!Juhls: Oh yes :)Linruz: Nej då, inget hjälper när vårlustarna slår till – allra minst mammas tjat ;)Lisa: Vad roligt att Du tycker om det! Detta är väldigt mycket jag som jag ofta ser ut på sommaren. Jag håller med dig om dieter. Icke för mig heller – bara en kul blinkning med duschkrämerna 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *