Varje dag: 16 april

collage-copy.jpg

Vi skulle ju vara så smarta så att vi klarade av veckostädningen på torsdagen, istället för att ha det hängande som ett ok efter oss hela helgen. Men hey, solen skiner ju i dag och kanske inte i morgon. Maskinerna rullar med tvätt i alla fall, men annars har det mest blivit lättja (med sedvanligt barnspring hit och dit) ute på baksidan. Det är fortfarande bara jord där, men det ryktas om att allt skall vara klart nästa fredag. Jag fick en leverans av pelargoner från det lokala växthuset av mina föräldrar. Rosa fägring.

collage1.jpg

Helena körde sparrisspecial i går. I linje med det åt vi Leilas Sparris Carbonara till middag. Kylen förmådde ej prosciutto, så det fick bli bacon istället. Urgott! Mina varmaste rekommendationer!

I dag är jag förälskad i huslivet. Jag älskar när jag inte tänker på klockan och när gränserna mellan ute och inne flyter. Jag älskar att barnen kan cykla och springa runt som de själva behagar. Jag älskar att slippa packa massor av grejer och att inte behöva vara i en lekpark för att få luft. HJÄRTA.

8 comments

  1. MMm visst är det underbart detta springin och ut som automatiskt kommer på våren.Vem vill sitta inne och städa när solen skiner ute.Nej dammråttorna får växa till sig och tålmodigt vänta till en annan dag att bli bekämpade.kram kram

  2. Min mamma kom med samma pelagoner, från säkert samma växthus när oss, till mig med idag=) Komiskt=) städa nej fy, nu får det vara byggdamm hela sommaren för slanten;) Skönt för er att det blir klart finally på baksidan, här blir det förhoppningsvis klart i morgon tjoho=) kram kram M

  3. Härliga bilder! Uppskattar dina vardagsinlägg. Väldigt levande! Ja, villalivet är underbart. Även om vi inte kommit dit än, där dottern kan springa in och ut själv. Men det är ju fantastiskt att kunna sitta på tomten hela dagen (ja nästan i alla fall) och det finns hur mycket att leka med som helst, för en liten. Jag älskar det!

  4. Ja det är en härlig känslan när man inser vilken frihet huset är. Det är underbart med sin egna lilla plätt på jorden att påta i.Trevlig helg/Nina

  5. Josefine: Absolut! Det gäller att passa på när tillfällen ges!Linruz: Det fick bli så. Planer är ju till för att – tja förändras ibland :)Mia: Haha! Där ser man 🙂 Fina blomster är det! Kul med eran sten. Här borrar man för plintar till trädäck just nu. KramLisa: Ja, det är alldeles, alldeles underbart. Det finns nackdelar också såklart i ett område där gränserna flyter och barn springer överallt, men fördelarna uppväger just nu 🙂 Kul att du gillar bilderna!Nina: Jag har inte påtat så mycket ännu, utan sitter mest förankrad på min plaststol – gott nog så än så länge 🙂 Ha en fin helg du med!

Leave a Reply

Your email address will not be published.