Hänga

teatavlaed.jpg

Det är fortfarande få saker som har kommit upp på väggarna här. Det känns så definitivt att borra och spika rakt in i en ny vägg, speciellt i de vita rummen. Sedan tycker jag lite oväntat mycket om den vita känslan. I går provade jag att sätta min Tea Revives You från Keep Calm Gallery i köket. Nu står tavlan på vår arbetsbänk. Det blev riktigt bra, så en hängning är kanske på sin plats framöver.

gotland.jpg

Jag funderar även på att göra något mer beständigt av den fina handduken med Gotländska socknar från Formverket och Juniform. Jag tycker att den är alldeles för fin för att torka disk med. Kanske en installation över min ständiga längtan till Gotland på väggen istället?

Fotografier: Weronica – En mammas dag.

8 comments

  1. Benita: Jag och sy en kudde samsas inte i samma mening – typ. Jag har anmält mig till en pysselkurs hos Mikaela på Woopise Daisy mot bättre vetande, men det pratas om lite digitalt pyssel också, så då finns det kanske hopp :). Grejen är här att jag vill behålla hela snygga socknarna på rad. Jag vet inte riktigt vad jag skall hitta på. Kanske en vanlig tavelram? Någon kreativ själ med idéer?!

  2. Victoria: Me too :). Glanset vet jag inte riktigt var det kommer ifrån. Jag putsade köksgrejerna innan påsk med lite trevlig Masion Belle-spray – kanske lite kvardröjande blänk därifrån :).

  3. Aha, misstänker att jag bör ta och klicka hem en liter stainless steel spray eller två….för att få vår dualit skinande alltså.

  4. Victoria: Jag har faktiskt icke Stainless-sprayen, utan kökssprayen med rosmarin och ros. Den doftar ljuvligt. Vi har kört med aluminium i köket – no kladdiga fingrar = skönt!

  5. Åh den tavlan blev riktigt fin, gillar även den vita ramen. Och färgen ser ju ut att passa jättebra där i ert kök. Så fram med hammaren nu! Det är inte så farligt ska du se :-DFör min egen del har vi här hemma helt klart kommit över den tröskeln, och har, när jag tänker efter, en mängd skruvhål synliga efter att vi flyttat om skenor på våra vägghyllor och även flyttat upp hela långa gardinstången. Men det är bara att ta fram spacklet och därefter fylla i ny färg – jag hoppas och tror att det blir nästintill som nytt igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.