Utvalt: Brita Sweden

britasweden.jpg

Jag har tidigare skrivit om det nya svenska märket Brita Sweden. Det är ekologisk retro i svensk textiltradition. Jag gillar. Jag tror att vi skulle sova alldeles utmärkt i grönvitbruna Lisa. Mönstret finns även i en rad andra produkter såsom kudde, grytlapp och förkläden. Dagens favorit!

Pressbild från Brita Sweden. Fotograf: Susanne Walström. Juniform har precis packat upp Brita Swedens ting.

13 comments

  1. ¨Sist jag var inne o kikade hade där inte kommit in några Brita-varor i butiken än, men får svänga förbi Juniform igen då 🙂

  2. Linda: Sväng in bara, för nu finns mönsterglädjen där :)Mia: Ja, det är liksom annat som tullar på plånboken i dessa trädgårdsdagar… Men önska sig kan man! Kram

  3. Jag vet inte riktigt om det är min grej att ha dessa i sängen…född på sjuttiotalet har satt djupa spår:-) Men jag älskar bilden…den är så cool. Det är liksom som att tjejen och babyn blir en del i mönstret.

  4. Victoria: Haha! Jag är ju också sjuttiotalist och är egentligen ordentligt trött på alla retromönster, men det här konceptet lyckas ändå tycker jag. Det är retroflirt, men ändå nyskapande i mönstren. Jag har ingen liten bebis att snusa på, så jag får titta på bilden :).

  5. Jag gillar mönstret, men har ortoligt svårt för färgerna och färgernas kombination. Jag är nog negativt präglad p.g.a. att jag är född på 60-talet. . .

  6. Lo: Min favorit är just denna grönbrunvita kombination. Skoj med ett svenskt textilföretag som satsar i dessa tider också. Jag hoppas att det går bra för dem.

  7. Jag gillar mönstren men vill inte ha dem i sängen. Där vill jag ha lugn och ro. Färgen och mönstren får vara på andra ställen. En kudde tar jag gärna.

  8. Susanne: De har verkligen lyckats med bilden. Man vill nästan automatiskt krypa ned där :)Charlotte: Vi har en hel del mönsterrika lakan faktiskt. En av favoriterna är Nansos stora mönster i rött och blått. Men visst är det fint med enkla vita lakan också. Jag gillar både och :).

  9. jag blir inte klok på om det är mönstret eller bilden jag blir galet ha-begärig av men skit samma, jag vill ha! det räcker väl så?:D

Leave a Reply

Your email address will not be published.