Live What You Love

livewhatyoulovepink-copy.jpg

Got to love it, Hijiri! The print looks great in hot pink! Well done!

Det har blivit mycket sötsaker här den sista tiden. Det har blivit en del saker från Juniform, en webbutik som har det där lilla extra. Det har blivit en del Hijirik och mer blir det nu :). Jag har efterfrågat trycket i cerise och nu finns det tillgängligt. Så fint! Jag funderar på att hänga mina tryck i olika färger i en rad som en glad pepptalk till jaget. Kanske Helenas galgar kan vara något för det projektet? Titta på bilderna hur bläcket blandas för hand och sedan överförs till utskurna bokstäver i pressens färgbad. Got to love it, som sagt!

11 comments

  1. Ja visst är det en bra bok! Jo, jag har glömt att fråga dig. Köpte du Gotländska trädgårdar på rean? I så fall, är den bra?Fin dag till dig!Lisa

  2. Åh du har fått mig helt såld på dessa. Hur stora är de egentligen…jag är så dålig på inches…Är det trist att ha två jämte varandra i olika färger…beslut beslut…

  3. Lisa: Ja, jag gillar den! Jag köpte Gotländska trädgårdar ja. Det är en vacker bok, med mycket historia bakom trädgårdarna. Det är ingen glassig “coffee-table-book” utan mer en historisk överblick med fina bilder. Det är en bok som man läser lite mera i, än bara tittar på bilderna i. Jag skall läsa den innan vi åker till Gotland i sommar har jag tänkt. Tack! Solen skiner här i dag!Victoria: De är lite mindre än A4 (ca 20 gånger 24). Jag har inte mindre än tre olika färger på min inspirationstavla just nu plus en gul stående på i samma rum, so much is more i detta fall :). Jag gillar just tanken att ha flera i olika färger bredvid varandra.

  4. Åh man tackar för tipset, nu tog jag mig mod och beställde=) Ett gult och ett rosa, kunde ju liksom inte motstå när den fanns i rosa hi hi=) Ha en fin dag! Kram M

  5. Victoria: Vet inte om Ikeas ramar passar, men om du vill ha en passande storlek med passepartout så köpte jag färdig ram färdig passepartout från Gallerix där ramen mäter 28×35.

  6. Mia: Det är inte så farligt att beställa ;). Kul att du gillade den rosa. Trycket blev verkligen bra i den färgen tycker jag. Hoppas att Du har en fin dag i solen med! KramVictoria: Jag har helt vanvördigt satt upp mina med klämmor bara. Mrs b: Bra tips!

  7. Åååh. Jag vill ju också ha! De är ju verkligen så fina. Men jag har inte vågat beställa några än. Jag har aldrig beställt något från utlandet. Kan du inte lägga upp en liten guide eller något för oss oinvigda?Räknar man om dollarn i svenska kronor och för över? Har man massa sånadär IBAN/SVISS/whatevernummer som före kontonr och tjosan? Eller fylla man i kortnumrena bara? Är det smidigt? Hur länge tar det innan man får trycken? Ja typ sådant. Jag är helt lost!

  8. Anneli: Det är egentligen inte så mycket svårare, än att shoppa hemma i Sverige på nätet. Allt är på engelska förstås, men det är ganska enkla moment. För att handla på Etsy måste du registrera dig som medlem där, vilket man lätt blir. Sedan handlar man av den enskilde säljaren. Betalningen går nästan alltid genom Paypal. Man behöver inte vara medlem hos Paypal för att genomföra ett vanligt kortköp där man matar in sitt kortnummer. Det varierar lite med leverans. Hijiriks tryck har gått snabbt att få hit – typ en vecka. Du får fråga om Du undrar något mera 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.