Varmare

gardenplock-copy.jpg

Äntligen lite sol! Det har varit så himla kallt här i veckan, men nu sägs det att värmen är på väg tillbaka. Inte en dag för sent om man frågar mig – nybliven vädernörd i plaststol som jag nu är :).

Söt rutig klänning med fina detaljer från Lindex, trähalsband från La Redoute, rymlig väska för picknickfilt och senare till stranden från H&M Home och klassiska Birkenstock i lack från Have 2 Have. Barnen har redan plåstrat upp två paket Star Wars . Utelivet medför såväl små som stora blesyrer. Mina fötter är ingen vacker syn för tillfället med diverse skavanker och två Batmanplåster. Dags för lite omsorg innan sandalsäsongen med andra ord :). Blommigt fotsalt från Lisen Organics och Hildur.se. Må solen skina på oss!

5 comments

  1. Jättefint! Skicka över allt till mig – jag håller på och packar för en resa till Madeira. Hela kitet vore perfekt att ha med sig! 🙂

  2. Ja här behövs nog slipas & vaxas på både ben och fötter. Ehhh, syftningsfel… Jag ska inte vaxa fötterna eller slipa benen 😉 Men äsch, du fattar.Har du några tips om vaxdukar, månne?

  3. Älskar dina outfits (hittar aldrig något ord som låter bra på svenska för outfit..) du sätter ihop! Gillade den en bit ned och den innan dess också.. Man skulle kunna kunna misstänka att våra garderober är ruggigt lika 🙂 Ja, härligt med värmen som anlänt! Och den ska tydligen stanna ja – jippii!Lisa

  4. Linda: Jag ligger långt efter även på den fronten skall sägas. Chockuppvaknad efter vinterdvala eller något i den stilen ;)Lisa: Min garderob är sorgligt eftersatt just nu. Det är liksom tusen andra grejer som går före känns det som. Men tanken och collagetrixandet är ju fritt. Så du måste ha god smak med andra ord 😉 Med hopp om en solig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.