Puss

hteckning-copy.jpg

Henrik tog med sig en jättehög med teckningar från förskolan i går. Jag bläddrade lite bland dem förut. Titta vad jag hittade. Oftast är det mamma, men här är det Virånika. Mammahjärtat smälter såklart. Jag vet inte om den där svarta figuren med de fina skorna är jag eller inte. Kanske ;).

UPDATE: Jamen, såklart. Det är Batman med mantel som är ute på natten. Riktigt så cool var Virånika icke :).

Familjen i Uttran tipsar om fin idé med barnteckningar i dag. Vad gör Ni med alla barnens alster?

12 comments

  1. Underbar teckning!!!Jag sparar vissa av mina barns alster. Vi har en vägg i groventren full med ramar i oliak storlekar. Där sätter vi upp teckningarna och byter efter behag. Jättemysigt! Sen sparar jag en del av barnens teckningar till dem i en speciell låda.

  2. Charmig teckning. Det får nog bli en tavelvägg med dotterns alster i vårt bibliotek. Där har vi låga hyllor och mycket plats för tavlor ovanför. Idas idé att mixa är fin!Lisa

  3. Nä men å så gulligt. Man dör. Vi har inte så många alster ännu då Tyra bara gått på förskolan sen augusti. De teckningar som inte Greta käkar upp hänger i hennes rum eller på kylen och frysen.

  4. Åh, mitt hjärta smälter med :)Jag fick en underbar teckning på min födelsedag från min lilla bonus (eller ja, lilla å lilla, han är 11) med mig & vår familjs lilla minsting. Det är bara jag & hon, en GIGANTISK sol & gräs men det är den finaste av alla teckningar.Barns värld är inte alltid glasklar, men den är alltid lika fantastisk!Hoppas Batman inte snubblar i sina högklackade ;)Trevlig helg!

  5. Har lagt två tips om barnens teckningar på minnet. Jag älskar dem men kan tänka mig att det blir flera hundra om man ska börja spara. En mamma berättade att hon tog ett foto på varje teckning. Då fanns det sparat men inte i pappershögar som dammar men väl på en CD-skiva nånstans.Ett annat tips är att man tar en vanlig IKEA ram och klipper ut en tex ett äpple och sen har man teckningen bakom. Det blir som en passpartou med ett mönster och sen har man den färgglada teckningen bakom. Passar kanske bäst när barnen är små och mest kluddar…

Leave a Reply

Your email address will not be published.