Tänk nu

Under hela husbyggartiden var det vissa bilder som fanns på näthinnan. Det var mycket “tänk när”. En sak som jag visualiserade var tanken på att sätta pelargoner i mina krukor från Waldemarsudde i vår utbyggnad.

pelargon1.jpg

Och nu står de faktiskt där. Rosa pelargoner på rad på de vackra kalkstensbrädorna. Tänk nu. Valborgsmässoafton i vårt hus. Jag är tacksam för allt detta varje dag.

pelargon.jpgSköna maj välkommen! Jag tillönskar er en riktigt fin helg!

signature

14 comments

  1. Fantastiskt vackert! De där kalkstensbrädorna är väldigt vackra! Själv plockade jag in lite vår i form av vitsippor i morse, vissnar fort, men ack så vackert. Fick sällskap av 5-åringen full av filosofiska frågor såsom, hur kan man ha en bilväg under kanalen, det borde rinna ner vatten… Man borde ha en morgonpromenad med henna varje morgon inser jag, det var otroligt rogivande plus det faktum att båda var pigga och inte så tjuriga som efter dagishämtningarna. Glad valborg!

  2. Anna: Ja, jag är så glad att vi bestämde oss för att satsa på kalkstenen i fönstren. Det blev lite som pricken över i. Härligt med en stund med barn som man kan leva på ett tag, mitt bland allt annat som föräldraskapet innebär. Ha en riktigt fin valborg!Lisa: Ja, jag känner nog faktiskt så. Jag skulle nog bygga ett likadant hus igen om jag skulle få välja en gång till. Några små detaljer skulle man kunna ändra på såklart, men sammantaget är jag väldigt nöjd med hur det hela blev. Och mycket skönt att kunna säga tänk nu istället för tänk när 🙂 Ha en fin dag!

  3. Jag älskar Waldermarsuddekrukorna! Kommer alltid att stå sig, aldrig bli omoderna. Bra val! Än en gång, ha en bra valborg, och du, tack för “påputtningen” av min blogg! Kram

  4. Ja herregud vilka resor vi gör i livet. Underbara bilder som vanligt och krukorna är så fina. Varje gång jag är där på någon utställning så tänker jag att jag ska köpa men sen tar min småländska ådra (som jag verkar ha) över och det blir aldrig något köp…Trevlig helg.

  5. Hej hej!Vad fint med kalksten. Vi håller på med en ombyggnad hemma och jag drömmer också om när jag får sätta mina mårbacka i krukor där ute:)Nu ska jag titta omkring på din blogg, den ser fin ut!Mvh/Hanna

  6. Maria: Pelargoner är ett enkelt sätt att få in sommarfägring i hemmet. Den förra tantvarningen gäller inte längre – detta är trendigt ;)Emma: Tack! Roligt att höra från dig och att du gillar! Ha en fin helg!Viveka: Jag var inne och läste. Tänk att vi hade samma målbild 🙂 Det krävs nog att man har lite sådant på näthinnan under byggtiden. Lo: Hoppas att Ni har en riktigt fin helg på ön!Ida: Jag har alltid tyckt mycket om det här krukorna. Det är som sagt tidlösa klassiker som aldrig går ur tiden. Det var länge sedan jag köpte mina. Jag åkte ut till Waldemarsudde för att titta på utställning och shoppa krukor. Jag började känna mig konstig därute och sedan fick jag blindtarmsinflammation. Icke så ljuva minnen, men krukorna följer mig 🙂 KramVictoria: Jag har en svaghet för blomkrukor – vet inte vad det är 🙂 Jag har inte speciellt gröna fingrar och glömmer att vattna i omgångar, men snyggt paketerade står mina växter så länge de lever i alla fall ;)Mia: Samma till dig 🙂 KramHanna: Varmt välkommen hit! Man behöver ha lite drömmar på vägen tror jag. Lycka till med ombyggnaden!Sia: Tack!

  7. Underbara, fantastiskt vackra foton på en hörna som säkert kommer att bli en favorit för er. Vad fint ni har fått det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *