Trädäck

tratrallcollage-copy.jpg

Många plankor och skruvar blir det. Och kan man sitta ute och äta glass på en kommande altan, tja då gör man det :).

Det blir något av en utmaning att få till en mysig rumskänsla här. Risken är möjligen att luften går ur en lite som det gjorde vid inflyttningen, så att vi kommer att spendera sommaren på en riktig dansbana, enbart glada över att vi har möjligheten att sitta någonstans. I tanken finns rumsskapare i form av skärmar/spaljéer och växter i olika nivåer. Vi får väl se vad energin och plånboken räcker till denna första säsong. Otroligt skönt med en grund som börjar bli klar!

signature

10 comments

  1. Jättekul att se! Ser ju mysigare ut redan nu, med de fina planken 🙂 Man ska nog inte ha för bråttom att fixa, även om man gärna skulle vilja. Kanske bra att bo in sig även där och så njuta av den fina tiden som är.Fin dag till dig!Lisa

  2. Lisa: Jo, jag är också mycket för att vänta in saker. Vi skall ta denna sommar till att klura på om vi skall ha ett tak över en del av däcket. Växter i krukor kan man ju flytta omkring som man vill. Sedan är det så mycket nu på en gång, så jag har en känsla av att vi bara kommer att vara glada över att sitta i våra plaststolar 🙂 Vi får se helt enkelt!

  3. Det finns många avskärmare att köpa färdiga och det finns snygga avskärmare på Bauhaus, om det finns i dina trakter.Vi planterade fyra bambu igår, också tänkta som avskärmare. Även om jag först var lite motståndare till dessa “trendväxter”. Det låter rätt mysigt när det blåser i löven.

  4. Att ha det gott: Japp, jätteskönt! Piffa skall bli kul :)Caroline: Ja, vi skall åka till byggvaruhusen och kolla skärmar. Eftersom allt är platt, så känner jag att det behövs lite avgränsare mitt i allt. Bambu må vara trend ja, men det lockar att de är höga och gröna och kan ge rätt så stor effekt direkt. Jag siktar nog mot några sådana också 🙂 Förresten – jättetack för vykort! Så himla kul att få något handskrivet i brevlådan dessa dagar!

  5. Ta det lugnt! Det är inget sprintlopp och du hinner fixa. Bra med en sådan där hängmatta med ställning för barnen. Förresten måste du väl vattna gräset som ska rullas ut. Då hinner du inte piffa *ler*

  6. Sara: Haha! Vi lär ha att göra ett tag ja med gräsbevattning och häckplantering – bland annat 😉 Jag anar att vi bara kommer att sitta där ett bra tag, innan vi får kraft till något annat!

  7. Det är ingen “trall” min vän, det är en altan! En underbar altan som du kommer att sitta och njuta på i en skön vilstol och titta på när gräset växer.Ha en skön valborg!

  8. Skönt för er att slippa all lera, nu blir det toppenfint!Jag röstar också på bambu. Vi har det och det absolut bästa förutom det vackra ljudet fran bladen när det blåser är att bambu är vintergrön. Perfekt att gömma sig bakom. 🙂 Tyvärr blir det skräpigt under så marktäckare är nog en bra idé, någon som gillar skugga, eller kanske stenar.Trevlig Valborg!Och förresten så märks det aldrig att du har dåliga bloggdagar, alltid lika inspirerande och mysigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *