Kostymer, kostymer, kostymer

aristocratscollage-copy.jpg

Jag konstaterar till min stora förnöjsamhet att det kommer fler och fler kostymdramer från BBC på DVD. Senast i raden är bland annat Stella Tillyards The Aristocrats om Systrarna Lennox i 1700-talets England. Jag laddar även upp med Svindlarens dotter till kommande ruggiga kvällar. För en stor kopp te, några väl valda praliner och ett kostymdrama är alltid rätt :).

5 comments

  1. Stort tack för tips! Jag behöver verkligen fylla på min DVD-låda här hemma med nya maffiga kostymfilmer!

  2. Stort tack för tipsen! Passar utmärkt då sambon åker iväg en vecka och jag får ha TVn för mig själv 🙂

  3. mmm älskar brittiska kostymfilmer – även maken, vilket är lite tur. Kanske något att ta med sig till landet snart. Vi har ju ingen tv där

Leave a Reply

Your email address will not be published.