5 comments

  1. Du har så rätt, vissa dagar behöver man en egen themesong för att komma i rätt stämning! När solen lyser med sin frånvaro, smutstvätten växer i tvättstugan och inspirationen tryter är det lätt att bli lite melankolisk. Tänk på att din trädgård blir grön av gräs istället för brun av jord i morgon;)Kram

  2. Ja akulle verkligen behöva något upplyftande och uppiggande i dag. Trött och seg av regnet utanför.Ska nog lägga mig i soffan med en tidning och göra absolut ingenting.kram kram

  3. Leeer med hela kroppen och ryser samtidigt, den här hade jag helt glömt bort skall snabbt läggas in som favvo på jobbdatorn att plocka fram när vi behöver lite pepp. Några väl valda “moves” gör en gott i detta gråa trötta väder tänk vad fort man vänjer sig vid sol å värme…

  4. Kommer aldrig glömma den serien och dess höjdpunkter! Dags för en repris på Ally McBeal kanske :)Höstdepp brukar man ju prata om men Vårstressen nämns sällan… //M

  5. Ida: Ja, vissa dagar är liksom lite enklare än andra ;). Även om jag egentligen inte är någon soldyrkare så blir jag på gott humör av ljuset. Jag skall tänka på gräset ja! KramLinruz: Ja, ibland vill man bara lägga sig ned och dra täcket över huvudet, så är det. Med hopp om lite uppåttjack för oss då :). KramAmpa: Ja, det var jättelänge sedan jag kollade också. Jag scannade efter lite skoj klipp och fastnade för denna klassiker. Jag smilar av detta – kul att Du också fick dig ett leende :)Minks: Jag är sugen på att se om den. Vad jag minns så blev den märkligare och märkligare på slutet och jag vet inte om jag orkade följa den till slutet. Men början var genial. Kanske en box!På hösten tycker jag snarare att det är trevligt att krypa in efter en fin sommar, men våren gör mig lite känslig tycker jag på äldre dagar. Det är lite av en brytningstid, med mycket som händer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.