Ändå

espadrillos.jpg

Jamen, ändå som är Annas standardsvar nuförtiden. Nu är det dags att komma in faktiskt. Jamen, ändå. Nu måste du göra din läsläxa. Jamen, ändå. Så ändå, trots regn och vårängslan eller kanske tack vare det – lite mera sommar. Jag har aldrig ägt ett par Espadrillos, men det är ändå något med bilden som kickar igång mig. Det är förmodligen känslan av varma dagar och de där eviga marina stämningarna som alltid signalerar hej, hej sommar.

I morgon kommer vårt gräs. Äntligen!

5 comments

  1. Å men då måste du slå till på ett par i år. Kommer ihåg under åttiotalet då bodde man i espandrillos…och gud så sköna de var. Men jag kommer ihåg att det gäller att nästan ha dem lite för små från början då tyget töjer sig så mycket efter ett tags användning. Det får nog bli ett par espandrillos (eller heter det espadrillos kanske?) här också.

  2. Hanna: Ja, det är nog så jag tänker ungefär. Här blir det fullpackad bil med badkrokodil och hela köret istället, men skorna funkar väl ändå ;)Josefine: Ja, det är liksom sinnebilden av sommar på något sätt!Koselig: Aha. Jag måste ha sköna skor, annars får det vara. Men nog skulle de bli snygga i hallen alltid ;)Victoria: Aha igen. Olika bud om komforten då 🙂 Jag är mycket frestad att testa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.