Till bokhyllan?

uteplatser-copy.jpg

Man blir naturligtvis mycket nyfiken på en bok som utnämns till “något av det mest inspirerande jag sett” av Svante Öquist i nya Elle Interiör. Vår uteplats är sjuttiofem sköna kvadratmeter trä för tillfället och aningen mer ombonat gör det inget om det blir framöver :). Uteplatser av Eva Falkmarken & Helena From kom ut i mars och skall innehålla ett brett urval av förnämliga platser med olika karaktär. Det hela låter mycket spännande. Är det någon som har bläddrat? Jag sätter upp boken på min önskelista.

7 comments

  1. Åh, jag tror mittenbilden är från Djupvik i Eksta! Åk dit i sommar om ni inte hann med det i fjol. Supercoolt nytänkande insmockat i urtraditionell miljö (oooooh jag har så många tonårsminnen från den platsen, let’s say att det har hottat upp sig rejält i Djupvik). Funderar bara på hur länge man kommer att tycka att de här rottingsofforna är hippa? Hur länge är det kul att släpa de där dynorna? Men kanske i ett uterum…

  2. Vi satt sista skruven i söndags. Nu börjar det roliga, “inreda” trädäcket.På vår baksida ska spillbitar bli till en liten gång åt barnen kring hallonbuskar och krusbär. Dagens ärende på lunchen: inhandla Elle interiör :)Ha en fin onsdag!

  3. Carina: Spännande! Du får avge rapport sedan!Colonial East: I dag skruvade min kära pappa i den sista skruven. Ack, så skönt! Helt underbart att kunna öppna dörrarna och bara gå rakt ut!Lisa: Ja, jag är jättenyfiken!Görel: Jag antecknar! Djupvik by night då kanske 😉 Nej, jag är alldeles för praktisk för opraktiska trädgårdsmöbler. Det måste vara sådant som funkar och inte för meckigt att flytta fram och tillbaka. Vi får se om vi satsar på att bygga tak över en del av altanen nästa år. Då kan man möjligen sväva ut lite. Vi har ju en utbyggnad som är integrerad med huset också. Där skulle jag vilja köra lite mer verandastuk på sommaren, men det får bero för tillfället. Man måste ha lite vilande projekt!Helena: Ja, visst längtar man. Det må bli en solig sommar i år :)Caroline: Roligt och utmanande känner jag! Vi har kollat skärmar, men inget mera. Växter behövs. Några spaljeer. Tja, det finns massor av projekt framöver. Men just nu sitter jag bara och blickar ut mot nylagd gräsmatta. Det blir en svindlande skillnad mot jorden! Hoppas att Din onsdag är bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.