Torsdagsplock

modecollage7maj-copy.jpg

TOPP: En brun bastopp med liten puffärm från Lindex ekologiska kollektion. Jag har inte testat ännu, men det facila priset av 79.50 kallar.KJOL: Ett vitt spetsigt sommarfynd från H&M som även Helena visade häromdagen. Den fungerar garanterat bäst tillsammans med en pålitlig fläckborttagare som klarar gräs, sand, chokladglass med mera.SKOR: Fin ballerina från Ellos.ACCESSOARER: Vackert virkat halsband av Erica Laurell från Muchis, armband i ålskinn från Beck Söndergaard och Accessora samt gladprickig väska från Marimekko och 4her.VANILJ: Vanilj och citron är mina absoluta favoritdofter. I går stod jag och sniffade i burken med ekologiskt vaniljpulver. Kanske Calypso Vanille vore något?

På tal om Erica Laurell. Missa inte hennes nya ekologiska garner och mönster. Jag har inte försökt att bli vän med virknålen ännu, men tycker att det är mycket roligt att det kommer en strid stöm av modern design för traditionellt hantverk. De första mönstren är för de små, men det skall komma flera under året för inredning och accessoarer.

ericalaurellmonster.jpg

8 comments

  1. Toppen har jag på mig just nu, i svart. Eller jag tror att det är den i alla fall – jag köpte den redan i somras på rean för det otroliga priset av 10 kr :-)Idag är det riktigt regn- och ruskväder här, så den fina kjolen känns långt bort. Nästan så jag överväger att plocka fram stövlarna igen, men vi får hoppas att vädret hinner vända till det finare igen. Men sen när det väl vänder så gäller det förstås att vara beredd igen med kjolar och ballerinas :-)Virknålen har fått vila för min del. Jag känner ett litet sug, men tror att jag ska försöka fokusera på annat istället – nu är det mycket ute-tankar som gäller!

  2. Älskar dessa collage! Så roligt att få lite blandad inspiration samtidigt som de är snyggt gjorda. Skulle gärna göra något liknande med egna foton och sedan text på, “scrappa” på datorn liksom. Du har inte lust att dela med dig av hur man gör för att få till det och kanske vad du använder dig av för program?

  3. Här är en som är sugen på att testa på virkning men känner att tiden inte räcker till.En stor filt vore kul att ha knåpat i hop….någon gång kanske????kram kram

  4. Jag har verkligen inte varit någon virkare, eller för den delen pysslare över huvudtaget senaste åren, men jag provade ett virk-kit från Frosta Design och på ett par timmar har man gjort klart sin alldeles egna virkade produkt. Och inte var det särskilt svårt heller, trots att jag knappt visste vad en luftmaska var innan. Jag tror att Erica Laurell har några virk-kits hon också, typ mössor och sjalar.

  5. Jag har toppen i alla möjliga färger. Köpte senast turkos. Håller hur många tvättar som helst, både färg o form.

  6. I opine that to get the mortgage loans from creditors you should present a great reason. Nevertheless, once I have received a auto loan, just because I was willing to buy a building.

  7. I had got a desire to begin my own commerce, nevertheless I didn’t have enough of cash to do this. Thank goodness my close colleague proposed to use the personal loans. Thus I took the commercial loan and realized my dream.

Leave a Reply

Your email address will not be published.