Gräs

grasmattacollageed-copy.jpg

Jomen visst! Om man jämför med jord, så ser det hela betydligt mer färdigt nu. Det är lite magi med utrullat grönt. Här syns lite av den stenbelagda cirkeln som blev mer halvmåneformad i verkligheten. I rundningarna är det mindre ytor med matjord där det skall planteras några buskar och träd. Runt hela tomten skall det planteras vintergrön liguster. Vid huset syns lite av en gång med gårdsgrus. Jag får lov att återkomma med fler detaljer framöver. Tills vidare – GRÄS!

15 comments

  1. Åh, så fint det blev! Redan! Med buskar och träd, så kommer det att bli riktigt snyggt. Huset kommer ännu mer till sin rätt mot det gröna. Fint bor ni! 🙂

  2. Kanon fint, så härligt med lite gröna ytor ju! Har alltid undrat ska verandan där uppe ha den där grå färgen eller ska allt bli vitt? Ha en fin kommande vecka Kram M

  3. Oh, vad härligt att se ert gröna gräs! Underbart! Vi kunde inte plantera vår häck på ön i helgen – Skärgårdsdsfrakt fraktar när de har tid…. Däremot grävde jag mer en massa knölar som jag hade beställt från odla.nu, bl.a. orientaliska liljor, ranukler och dahlior – jag ser fram emot blomster!

  4. Hej,Vad kostar det egentligen med gräs på rulle? Vi flyttade in för ett år sedan och jag är så trött på jorden och leran…

  5. Alla: Grönt är härligt :)Mia: Nix, balkongen skall få samma färg som huset när måleriarbetet kommer igång.Lena: Gräset var en ganska liten del av den totala trädgårdsanläggningen. Det är utgrävningen, jorden och markberedningen som kostar mycket tycker jag. För oss var det värt det. Barnen längtar efter att kunna springa på gräsmattan. Frön hade tagit lite för lång tid just nu känns det som.

Leave a Reply

Your email address will not be published.