Min

arbetsuteplats-copy.jpg

Om pelargonerna var en sak som var mycket tänk när innan vi flyttade, så var min uteplats utanför arbetsrummet en annan. Trädäcket sträcker sig längsmed hela huset på baksidan. I och med att vi har en utbyggnad på huset, blir det två naturliga uteplatser på varje sida. Vår huvudsakliga soliga plats för fika och grill är utanför matrummet. Den andra uteplatsen utanför mitt arbetsrum bjuder på lite skugga till sen eftermiddag. Här tänker jag mig en plats med en stol för mig. En plats för arbete och vila med idéer och rekreation. En förlängning av mitt gröna arbetsrum – A Room of One´s Own – fast i utemiljö. Än så länge finns här ingenting, förutom den eminenta möjligheten att kunna gå rakt ut från arbetsrummet förstås. Vi får väl se hur långt mina meditativa planer kommer i verkligheten, men i tanken känns det riktigt bra. En skön stol, lite klättrande grönt, växtlighet i krukor och lugn och ro. Att barnen förmodligen skall ha sin pool precis bredvid – tja, sånt är livet ;).

13 comments

  1. Hej!Nu har jag följt din blogg ett tag och jag älskar den. Men jag har försökt att räkna ut vad du jobbar med, men har inte kommit fram till det. Förstår att du jobbar hemifrån men inte med vad. Berätta gärna!

  2. Minna: Vad roligt att Du gillar bloggen! Det gör mig glad! Jag har ett eget företag, där jag driver projektet En mammas dag med Helena som en del. Jag tar även gärna frilansuppdrag inom områden som ligger i linje med det jag gör här på bloggen.

  3. Hej, satsa på krukor med fina väldoftande växter i!Möblera sedan runt efter tycke,smak och humör.Trädäck kan ofta upplevas som sterila, så var inte rädd för att ta ut svängarna lite grann – mitt tips!Vänliga hälsningarBecky

  4. Jaha, tack för svaret. Det har jag inte förstått att det är bloggen som är ditt jobb. Förstår inte riktigt hur det funkar, hur man kan ha det som jobb alltså jag menar få in pengar på det. Som idag har du gjort ett inlägg och då visat din husvägg och en stol, är det reklamen för stolen du får in pengar på då? Nej, förlåt jag ska inte lägga mig i. gillar ju din blogg, men blev bara lite fundersam då jag typ i flera veckor gått och funderat på vad du jobbar med.Tack igen för en trevlig blogg.

  5. Minna: Jag har svarat på denna tråd förut och nöjer mig med det. Jag har startat ett företag som sagt och vi får se vad utvecklingen av det kommer att ge framöver. Kul att du gillar!

  6. Hej o tack för en jättetrevlig blogg!Jag undrar om dína fina altandörrar kommer ifrån?

  7. En egen stol är precis vad man kan behöva ibland! :-)Jag har stickat nya såna där väskor som Du köpte av mig. Tänkte på Dig när jag gjorde dem! Blev så glad för ett tag sen när Du skrev (i ett mail tror jag) att Du har Din kvar. 🙂 (Man kan kolla på dem i dagboken den 14 maj om man vill)Trevlig helg!

  8. Vilken snygg stol, den hade gärna fått flytta hem hit! Jag läste den för några år sedan och det tog mig ett tag att förstå, men nu har poletten trillat ner, på riktigt, Haha. Hoppas du får en trevlig helg!

  9. Skynda dig att muta in ditt område och revir;) En egen plats i solen.Jag gillar de där stolarna. Har egna gamla träramsstolar med orange tyg som jag räddade från sopdöden hos mina föräldrar. men känner mig alltid rädd att bli ihopfälld med fingrarna avknipsade, en mental solstolspärr kan man kanske kalla det.

  10. When you are in uncomfortable position and have got no cash to get out from that point, you would need to take the credit loans. Because that will help you emphatically. I take financial loan every year and feel great because of this.

Leave a Reply

Your email address will not be published.