Utvalt: Hösten hos H&M Home

hmhost.jpg

Jamen, det här känns faktiskt betydligt roligare än premiärkatalogen! Efter en första titt hittade jag flera inspirerande guldkorn. Jag får lov att återkomma till mina favoriter. Jag fastnade framförallt för det som vi kommer att få se mycket av i höst – lila och rosa. Redan nu på en säng nära mig :). Man frestar bland annat med karamellfärgiga sammetskuddar för femtio riksdaler. Jag köpte ingenting från förra kollektionen och vet inget om kvalitén. En del verkar vara mycket nöjda. Frågan är hur grejerna håller i långa loppet när det är så billiiiiiiiiiigt. Jag är frestad att testa denna gång faktiskt.

13 comments

  1. Jag säger som du – lila och rosa! Jag gick genast in på sidan för att beställa men när jag såg att man behövde ringa eller skicka in beställningen blev det genast krångligare. Priset är ju emellertid perfekt så jag kommer definitivt beställa.Ha en skön långhelg! Humle växer som ogräs och klipps ner helt och hållet till hösten. Kanske kan vara en lösning om n i inte är ute efter något vintergrönt. En annan favorit är avenbok som man låter växa på höjden tills plantorna nått önskad höjd (kan bli jättehög). När man sedan klipper plantan så börjar den växa på bredden. På hösten sitter bladen kvar och ger ett insynskydd om än inte helt ogenomsläppligt. Lycka till!

  2. Nej, jag hoppar över även den här gången. Inga av “mina” färger är med och jag vidhåller att det känns lite för mycket “snott”…

  3. Anna: Sammet har jag spanat på länge och för detta pris – jag är frestad som sagt. Jag gillade en del av färgställningarna och en del styling. Det fanns mycket som kändes som utfyllnad i naturtoner och “never-ending-kusttema”, men en del godbitar tycker jag mig se. Vi får se om jag orkar sitta och fylla i ordersedel :). Detsamma till dig! Humle har mina föräldrar och den sticker iväg jättesnabbt vilket tilltalar mig för en spaljekonstruktion. Tack!Benita: Ja, det är kommersiellt med en del teman som inte känns direkt högintressanta för min del, men en och annan godbit fanns det i färgställningar som känns mycket nu. Den första kollektionen tilltalade mig inte, men här fanns det mer tyckte jag. Vi får se vad denna första spaning leder till i hemmet. Det gäller att grejerna har lite kvalité också, annars faller hela grejen platt.

  4. mm jag tok fastnade för cassandra rhodins kuddfodral i nya kollektionen, sånt till mig bums=) Jag köpte billiga kuddar cerisa och röda till tjejernas soffa och dom är det superbra kvalitet på för det priset, me lik H&M Home faktiskt=) Hoppas du har det fint mellan skurarna=) Kram m

  5. Har inte hunnit kika in ännu. Men låter som det kan tilltala mig. Gillar ju rosa skarpt. Så vem vet det kansk blir några köp till hösten.kram kram

  6. Jag köpte ett blårandigt lakan för dubbelsäng, samma som nu finns för enkelsäng fast endast i rosa (s.76). DET ÄR UNDERBART! Lent, svalt och fina detaljer med knappar och sydda små kanter…. Även Jesper Waldenströms fina kökshanddukar och kuddar fick hitta hit, och Liselotte Watkins fina kudde med damen…. jag har inte hunnit bestämma vad jag ska ha i höstkatalogen men nya kuddöverdrag som bara kostar 49 pix är ju svårt att säga nej till!

  7. Jag var på senaste pressvisningen och tycker kvaliteten verkar jättebra, har ju inte sett något tvättat, men det verkar lovande. Någon som testat påslakanen? Det brukar vara där det märks om det är för mycket lim eller färgrester i bomullen.

  8. Påslakanen – de blårandiga jag köpte var de första på länge länge som jag inte behövde tvätta före första användningen!!!

  9. Alla: Roligt att höra nöjda röster! Sammetskuddarna i rosa och lila måste jag bara testa. Sedan får vi se vad det första intrycket räcker till när ordersedeln skall fyllas i. Just påslakanen verkar väldigt många vara nöjda med. Kul med bra grejer till bra priser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.