På tavlan

inspirationstavlamaj-copy.jpg

Jag har vårpiffat min inspirationstavla lite och kör en installation med ett antal Live what you love tryck som synes. Jag fortsätter att fashineras av ansikten, såväl bekanta som främmande. I bakgrunden syns Lisa Bengtssons Mademoiselle. Mairo fortsätter att satsa på tryck av Bengtsson och kommer snart med Svärmor som tyg. Jag är ingen shoegirl alls, men jag kan tänka mig att det kommer att bli populärt att pynta med skor i t ex sovrum och dressingroom. Lisa Bengtsson själv visar en kopp på sin blogg som kommer på Indiska i höst. Den sammanfattar i mycket det som komma skall. Jag gillar den.

11 comments

  1. Hej Weronica!Idag tipsar vi om Varamonbadens Handelsträdgård på vår blogg. tänkte att du kunde vara intresserad som håller på att anlägga trädgård. Handelsträdgården ska stänga pga flytt och nu är det halva priset på alla perenner. Växterna håller riktigt hög kvalité, Karin som driver trädgården är grossist åt bland andra Zetas./ Hanna

  2. Jag gillar den också! Jättefin. Jag är en riktigt skotjej. Men jag håller mig nog till riktiga skor istället. 🙂 Jag gillar verkligen det mesta Lisa Bengtsson gör, men det mönstret har jag inte riktigt tagit till mig. Mademoiselle däremot – tjusigt!

  3. Måste bara slänga in en “Jag mötte Lassie”. Jag var inne och handlade på DesignBolaget (Kungsbacka) tidigare i våras samtidigt som Lisa Bengtssons svärmor :-)Själva mönstret är jag inte så förtjust i.

  4. Du har en så härlig inspirationstavla att den inspirerat mig också. Ska göra mig min egen. Var får man tag på de där klämmorna du har på tavlan?Ha en trevlig helg!

  5. Hanna: Stort tack för tipset! Karin: Jag skall kolla och beundra snarast :)Annika: Jag håller med lite. Inte min favorit, men så är jag ingen skotjej alls som sagt varken riktiga skor eller ritade :)Mrs B: Haha! Ser man på!Caroline: Så vacker fotobok. En dag skall jag göra – något betydligt enklare av mina grejer :)Alla: Tack! Klämmorna kommer från Deskstore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.