Before sunset

filmed.jpg

Jag har dålig koll på TV-tablån och missar därför ett och annat guldkorn. Anna ville titta på programmet där de trycker på röda och gröna knappar, för det hade de pratat om i skolan. Talang slår defintivt an en sträng hos förstaklassare. Hos mig – nej. Men efter att ha genomlidit den tillställningen vankades det film i femman. Bara en natt har jag sett några gånger, men det var länge sedan nu. I går sändes Bara en dag. Detta är en smart film med brillianta skådespelare med ett lika glimrande manus. En romantisk feelgoodrulle med djup helt i min smak. Mina varmaste rekommendationer!

Spaljeskissning pågår av min duktiga fader. Jag har ack så goda idéer, men jag skulle behöva ärvt en praktisk ådra också :)!

6 comments

  1. Talang…oj vi hamnade också på det igår kväll och vi har ingen Anna att skylla på:-) Vi kan inte ens skylla på våra barn då de hade gått och lagt sig…och film…vi har somnat innan filmen har börjat.

  2. I absolutely love this two films. Just yesterday Before sunrise was shown on cabel tv (in Slovenia that is :). And I can’t wait Before sunset next friday.Btw. Love your blog pictures.

  3. Åh, du har samma tekopp som jag! Visst är det underbart att kunna förlänga morgonstunden med paradis halvlitare i handen. Njutning!Man kan inte vara bra på allt, alltid en tröst. Å far din ska väl ha nåt å pyssla med han också! ;o)

  4. Victoria: Haha! Jag känner igen det där. Man sitter liksom fastlimmad i fåtöljen och bara glor med tom blick. Orkar inte ens resa sig. Så får det lov att vara ibland – och speciellt när man har små barn. Man behöver inte ens skylla på något 😉 Du får se filmen en annan gång. En riktig liten pärla.Oolong: I must see the first film again now. I just love the interaktion between the two. Lovely! Thanks for the words about the blog!Ida: Ja, den där koppen har hängt med i många långa år nu. Jag har andra, men just den här dricker jag nästan alltid i på morgonen. Kan stämma det där. Vi har alla våra speciella gåvor :)Becky: Just ja! Jag såg första programmet, men sedan har jag helt glömt. Kanske finns på SVT Play? Må kolla det. Tack för påminnelsen!

  5. I can only coment the pictures. For words my svenska isn’t good enough 😉 I generally know what you are talking about, but… I will improve 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.