Plock 25 maj

onskelista25maj-copy.jpg

Ett måndagsplock – håll till godo!

TRÄDGÅRD: Två stycken pallkragar finnes för utplacering på tomten. Innehåll okänt än så länge. Tankar finns om lite färska kryddor och kanske lite plockblommor till små händer. Fortsättning följer. Plantskyltar i zink från Buxus. Vi lär behöva en och annan kruka för att få lite karaktär på vårt stora trädäck. Jag gillar svart mot vårt vita hus och tittar lite extra på bland annat Mynta från IKEA.SAKER: Jag tycker mycket om mina fjärilsstenar från Karin Eriksson. Smörkniven i Ernsts serie för Skeppshult skulle gärna få finnas i vårt kök. Min nyckelhållare har kollapsat. Jag sneglar mot Emy Littles nyckelband i folklore.  Jag fortsätter att tycka om samiskt hantverk. Den vackra ringen sitter i ett halsband av Ola Stinnerbom som finns i Skansenbutiken. Där hittar man även den delikat enkla muggen av Jonas Lindholm. Keramik när det är som allra vackrast.BOKSTÄVER: Modernt grafiskt alternativ till den traditionella födelsetavlan av pirripirriform hos Signerat. Personnumret skapas som en streckkod enligt EAN-standard. Snyggt. Slutligen faller jag som en fura för Alphabet Bags sommarkollektion. Vem vill inte gå till havet med klassiska Oh! I do like to be beside the seaside? Jag vill i alla fall :).

Barnen och jag räknade nyss. Tolv skoldagar kvar till sommarlov. Var tar tiden vägen?!

6 comments

  1. Aha nyckelband, trodde det var ett hundkoppel och blev så glad och tänkte att ett sånt där ska Selma få. Men kanske gör hon hundkoppel också? Ska genast kika in och kolla.

  2. Vilka läckra saker i dagens plock!! Den där födelsedagstavlan var väldigt kul och grafiskt snygg. En perfekt present att ge bort eller önska sig. Så synd att jag redan fyllt år…Trevlig kväll!//Charlotta.

  3. Victoria: Koppel? Nix, tyvärr inte 🙂 Hoppas att Du hittade något kul i alla fall!Charlotta: En riktigt fin presentidé är det. Då önskar jag dig en fin dag!

  4. Hej!Har följt din blogg ett tag – tänkte ge dig ett tips om du inte redan har sett det. Vi har en tävling som går ut på att ”Pimpa” eller ”dressa” ett trädgårdsredskap, gräsklippare, häcksax, kompostkvarn eller något annat redskap. Låt fantasin flöda och ta en bild och skicka in till oss (se länk) http://www.stiga.se/(nycgok55weivhn301lxrv12q)/index.aspx?Country_id=2 så kanske du vinner en gräsklippare. Tävlingen håller på till den 31 maj.Ha en bra helg, vänliga hälsningar Anna-Lena Wallén för Stiga

Leave a Reply

Your email address will not be published.