Utvalt: Design för barns rättigheter

plock25maj-copy.jpg

Rädda Barnen fortsätter sin satsning på Design för barns rättigheter. Det är svårt att inte känna sympati med att förena inköp med att göra gott. Nyheter är bland annat Klas Fahléns fina illustration Swing där nästan allt av de sexhundra kronorna går till Rädda Barnen. Man hittar även Anna Kraitz moderna klassiker med ljusstaken Fire och tekoppssetet You. I försommaren vankas många tillfällen till presenter och här finns flera tips där man samtidigt ger en del till behövande. Värt att ta en titt på!

Bilder från Rädda Barnens Design för barns rättigheter.

4 comments

  1. Caroline: Ja, jättefin och som sagt något som även gör gott! Jag har haft de där ljusstakarna på min önskelista länge, länge. Om man ändå har tänkt att köpa dem någon gång, så kan man ju likagärna passa på nu. Säger jag som har tusen trädgårdsgrejer att tänka på. Men jag önskar mig 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.