Mixa och matcha

modecollage27maged1-copy.jpg

Jag har fått ett antal önskemål om modecollage på mejlen. Roligt! Jag klurar bland annat på ett upplägg kring hur man skapar en ny basgarderob. Det låter som en utmaning i min smak. Önskemål om stort och smått är varmt välkomna. Denna blåsiga dag blev det ett somrigt plock som visar på några grundstenar i min filosofi. Blanda olika typer av material och strukturer, lägg till något oväntat och glöm inte bort de eviga klassikerna.

* Klassisk kortärmad skjorta från H&M i bomull  kombineras med en kjol i siden från Åhléns med arbetade detaljer. Här möts den enkla skjortan med kjolen i ett finare material. På fötterna sitter sandaler i lack.* Accessoarer i form av puderrosa väska från Ceannis, scarf i krinklad kvalité från In Wear samt vackert virkat armband av Pia Bergquist från Carlson Ahnell.* Ett brittiskt flaggskepp och en av mina personliga favoriter – Burberry Brit.

Håll i hatten!

9 comments

  1. Snyggt!Det är svårt att få till en snygg basgarderob tycker jag. Lätt att man köper trista basplagg när man egentligen vill ha intressanta basplagg. Jag tror mitt problem är att jag fortfarande är ovillig att lägga pengar på basplagg, då blir det bomull/lycra och rätt tråkigt! Jag “borde” lägga pengar på bättre design och finare material istället för nån crazy Matthew Williamson tunika man använder en gång. Men ja.. av nån anledning så dras jag till det kortsiktiga när det gäller mode. I need help!

  2. Så stiligt! Jag gillade scarfsen, men i “light slate” och armbandet, det kan jag nästan cykla och köpa! Collage gillar vi! Det tar tid att göra dem, men dina är inspirerande och kul att titta på.

  3. Ja, här är en till som gillar dina modecollage. Jag har hittat en och annan fin favorit tack vare dom, Weras blåvitrandiga blus är nog senaste inköpet – så fin, och så otroligt bekväm!

  4. Underbart modecollage-som alltid. Ser fram emot många många fler :)Kjolen måste jag hålla utkik efter, jättefin.

  5. …jag är en mästare på att köpa saker till mina barn och till hushållet och unnar mig själv sällan så mycket eller för den delen dyra saker…men snart fyller jag 35 år och högst upp (och det enda) på önskelistan är en riktig schysst handväska…har redan spanat in en från Mulberry som jag tycker är riktig fin! Den skall jag bara ha liksom! Tack för en gôrbra blogg! //Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published.