Plock 28 maj

plock28maj-copy.jpg

I dag fiskar jag upp följande ur den strida strömmen av ting därute.

*Om det är något som har varit gångbart ett bra tag och som kanske når sin peek snart så är det t-shirts (jag är för gammal för att kalla det tischa som alla som är med i gamet gör…) med retrotryck. Det är gärna en liten uttvättad och sliten look med trevliga motiv som klingar åttiotal. På Kapp Ahl finner man en riktig ikon i form av Smurfan till de lite större barnen. Jag förväntar mig dock kalla handen i min nostalgi. Mina figurer är inte barnens. Henrik har dock ett kakmonsterlinne som vi båda gillar :).* Helt klart en Weronic:ig sak som får blicken att stanna lite extra länge. Holländska Jurianne Matter gör de vackraste tingen i papper. Enda abret verkar vara att man får vika själv, men det kanske man klarar av med instruktioner. Båtar, lanternor och små änglar finns hos Cosas.* Jag har övergett den klassiska Rosebudsalvan som jag gillade så mycket ett tag. Det är väl ändå inte utan viss nyfikenhet som man betraktar den söta retroasken med nyheten Mocha Rose med kaffe, vanilj och choklad som essenser tillsammans med oljor. Sött som socker.* På söndag är det Mors dag. Jag gjorde ett litet plock tidigare som finns här . M is for Mother av Hijirik.

One comment

  1. När är det man ska säga tischa? För jag måste ha missat den eran och är förmodligen också nu för gammal för att säga något annat än t-shirt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.