6 juni

smorblomma.jpg

I kväll sänds en av de vackraste av filmer på SVT 2 – Howards End. Jag misstänker att det blir konkurrens med såväl kickande av boll som viftande av flaggor på Skansen, men jag väljer ändå brittisk elegans när den är som allra bäst.

Fotografi: Weronica – En mammas dag. Smörblommor är sommar!

8 comments

  1. Håller med dig helt. Det blir ett zappande mellan kanaler. Trevlig blogg du har. Hittade den häromdagen. Sånt är alltid roligt.

  2. Ja, jag vet ju vad maken önskar….En välbehövlig paus i murbyggandet och han har redan inhandlat tillbehören (öl&chips), så för min del kan jag nog bara konstatera att han är värd en kväll i fotbollens tecken 🙂

  3. Har inte sett Howards End, så tack för tipset! Är för mig själv ikväll så ingen fotbollsintresserad att ta hänsyn till…;)Fint foto, förresten!//Victoria

  4. Nydelig film! Den har jeg lyst til å se igjen ja…Gratulerer med Nasjonaldagen i dag! HÅper dere blir like flinke å feire den i Sverige som vi er i Norge 🙂 Hipp hipp, hurra 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.