11 comments

  1. Så mysigt. 🙂 Min blick fastnade ganska omedelbart på Blairs skor. Jag verkar ha fått en släng av någon färgbacill för häromveckan dregglade jag över ett par gröna skönheter på Anthropologies hemsida och nu dessa gula solstrålar. Jag kan inte komma på ett enda tillfälle när jag skulle använda dem och jag kan inte gå i såpass smala klackar, men min kvinnliga logik säger ändå att de gärna hade fått flytta in i min garderob. 🙂

  2. Ha ha ja här får man se på High school musicla och hanna montana typ 20 gånger om dagen men men det går ju an, man blir ju aldrig för gammal för att ha barnasinnet kvar liksom=) Ha en fin vecka Kram M

  3. Åh nej jag som inte har tittat på de två sista avsnitten än, detta blev ju lite av en spoiler 😉 Men men. Man hade ju kunnat gissa. Härlig ögongodis-serie är det i alla fall!

  4. Koselig och Anna: Haha! Jag hoppas vara lika nördig vid 41 och 42 ;)Erika: Man kan inte annat än att uttrycka sitt gillande för stylingen av Gossip Girl. Det är en iofs ganska speciell stil, men de lyckas pricka rätt. Hela scenen med fantastiska paket och blomsterbuketten är bara så fin :)Mia: Hanna Montana har icke nått oss ännu och jag är inte den som introducerar den heller. Det är nog bara en tidsfråga 🙂 High School Musical var det mycket ett tag, men mest i form av CD som det mimades till. Gossip Girl är min heliga tid – synd att det är slut för säsongen nu 🙂 Ha en fin vecka du med! KramLinnea: Sorry! Jag känner mig omåttligt stolt över mig själv som inte har tjuvkollat på webben alls, utan väntat in slutet i hederligt “ett-avsnitt-i-veckan”. Du har mycket att se fram emot med de två avsnitten. Det hinner hända mycket åt alla de håll 🙂

  5. Ja du Weronika, jag kan erkänna att jag t.o.m. fällde en tår och hojtade till min sambo: Äntligen! Äntligen sa han det! Hur pinsam e jag då? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.