Sista dagen

batikkudde.jpg

Jo, det verkar ju aningen förutsägbart att gnälla lite på vädret i dessa dagar, men det är svårt att låta bli. Aningen mer sol skulle faktiskt inte skada – inte alls. Allt lättar lite när det kan vara plask i pool och utefika, istället för regnig gråhet. Men det finns ju faktiskt fördelar med att det är lite kyligt också. Till exempel när man skall ta med sig glass att bjuda på den där allra sista dallrande dagen på förskolan. Men är man en förståndig liten pojke som vill vara på den säkra sidan, så lägger man ändå en kylklamp vid sidan av glassarna innan man kickar igång sin Spindelmannensparkcykel. I höst blir det sexårs. Sniff, vad tiden går svindlande fort.

Aldrig batik har jag hört mig själv säga. Aaaaaaldrig i hela livet. Jag får skumma vibbar av batikinredda ungdomslyor som inte var min kopp te alls. Men nu är jag inte fullt så tvärsäker längre. På modescenen har det synts ett tag och nu även mer och mer i inredningen. Måhända en kudde?! Budgetfynd från H&M Home om man vill köra batik light i liten skala :).

4 comments

  1. Ja de säger att det är tpiskt Svenskt att prata väder, men kan man göra något annat än gälla som det är nu!!!I morgon ska alla barna knalla i väg till skolavslutning och det vore ju roligt om åtminstone regnet höll sig borta då.Kram kram

  2. Linruz: Ja, nu är det lite bistert, men den gamla klyschan stämmer väl iofs, den om efter regn du vet ;). Ja, avslutningen väntar med efterföljande picknick. Vi får väl se hur det går i morgon! Kram

  3. Gula kuddar är så rätt nu, batik eller inte. Även om man sådana här (väder)dagar gärna inreder i mörkare färger. Men någon gång vänder det!

Leave a Reply

Your email address will not be published.