Karamell

Upp till kamp mot det grå. Jag tänker karamell á la Blair Waldorf. Vi får se vilken av klänningarna som åker på till morgonens skolavslutning. Det lär inte bli den svarta ovan om barnen får välja, utan snarare den här . Båda väntar på premiäranvändning. Vi får väl se hur blommig jag känner mig tidigt i morgon bitti :).

Klänning från H&M, lyxscarf från Hermès och dito lyxväska från Mulberry. Börs från Beck Söndergaard, skor från Gemenskap Grön och sommarask med sött innehåll från Ladurée.

8 comments

  1. Så härligt karamelligt:) Visst var det underbart att Blair och Chuck äntligen fick varandra! En fantastisk slutscen! Kram Milla

  2. Åh, varje gång du länkar till Laduree får jag smärre hjärtattack och tror de går att köpa online eller kanske finns i Sverige. Men nä, får fortsätta att drömma om de berömda små bakelserna.

  3. Sofia: Allt är pillat för hand, men texten är en font uppfiskad ur det stora fonthavet :)Anna: Jag gillar dem också massor. De ser väldigt bekväma ut. Eko kommer stort även på skofronten nu, vilket är väldigt spännande. Ja tack till gula saker på fötterna säger jag :)Milla: Ja, idag behövdes det en liten karamell! Chuck och Blair kommer ju med all säkerhet att strula till det framöver, men för nu – love :)Familjen i Uttran: Ja – tack :)Susanne: :)Elena: Jag kom att tänka på detta inlägg från någon med stor koll på sötsakerna http://sophiesfashion.blogg.se/2009/january/svenska-macaroons.html Kanske något tips där?!

  4. Weronica: Tack för tips, hade aning om att Petit France kanske har macarons, men så har jag ännu inte kommit för mig att kika in hos dem. Att Riddarbageriet också har macarons hade jag däremot ingen aning om – va’ trevligt – det är definitivt ett favoritbageri. (Har en misstanke om att maken kommer att handla tårta just därifrån till min födelsedag, kanske ska jag tipsa om deras macarons inför detta köptillfälle…hmmm)

Leave a Reply

Your email address will not be published.