You´ll take the sky

Lovet är tydligen svindlande sextiosex dagar. En ocean av tid när barnen radar upp all frihet som på ett pärlband. Jag blir alltid skör vid brytningstider. Så jag stod där i kyrkan och blev blöt i ögonen. Av blomstertiden, av prästen som talade om det unika i alla människor, av min lilla stora flicka som gick där i gången i sina nya glittrande skor. I dag lyssnar jag på Holiday. Billie Holiday. Nu är det sommarlov.

Bild från Allposters.

3 comments

  1. “Den blomstertid nu kommer….”Ja, kan tänka mig att man blir lite tagen i detta sammanhang. Här återstår det några år innan det är dags.Hoppas ni får en skön start på sommarlovet! Här är det än några veckor kvar innan semesterstart.

  2. Ja gud, imorgon är det Tyras sista dag på dagis. Efter sommaren blir det nytt dagis för hennes del. Usch, inte ett öga kommer vara torrt.

  3. Mrs b: Ja, sniff. Det är något visst med den där stämningen som uppkommer. Nostalgi, reflektion och brytningstid väller över en på en gång. Ack, vad de växer de små! Tack! Victoria: Mammor får vara lite blödiga sådana dagar 🙂 Lycka till i morgon!

Leave a Reply

Your email address will not be published.