Sommarregn

midsommarregn-copy.jpg

Nu börjar stämningen komma riktigt på allvar. Ser ni boken som ligger där? Ser ni markeringen mitt i? Jo, nu har den stora sommarläsningen tagit sin början! Jag har ju sett om filmen, så nu är jag mitt inne i boken :). Jag har böcker i bokhyllan som kallar på uppmärksamhet, men laddar även för en sedvanlig sommarbeställning av pocket. Jag vill ha en blandad hög som räcker länge. Tidskrifterna finns där också förstås. Missa inte nya specialtidningen Lantliv Sommarmat som finns ute i hyllorna nu. Tillbaka till fåtöljen. De isande vindarna får vara i fred utanför fönstret.

6 comments

  1. Det låter så skönt med sommarledighet…. och sommarläsning. Tycker det är svårt att få tiden att räcka till läsning annars.kram

  2. Ja här radas pocketböckena upp inför sommaren oxå…har en förmåg att plöjja igenom böcker på just sommaren.Trevlig midsommar på dig.kram kram

  3. Solåkra: Jag ägnar mig åt andra saker annars helt klart. Jag saknar den uppslukande läsningen hela året, men har svårt att få till det när det inte alltid blir kontinuitet och läsning i ett svep. Jag utlovar alltid mig själv bot och bättring, men vi får väl se i vanlig ordning. Nu ser jag fram emot en läsande sommar i alla fall 🙂 Ha en fin midsommarhelg! KramLinruz: Ja, det är något speciellt med böcker och sommar. Detsamma önskar jag dig! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.