Lavendel

modecollage21juni-copy.jpg

Kanske lite lila en sommarkväll som denna? Ja tack, säger jag :).

Lindex lanserar sitt höstsortiment med en sneakpeak varje vecka. Ovan syns en klänning med folklorevibbar som vi inte tycks tröttna på i första laget. Favoriten Mulberry som alltid haft diskreta små träd gör tvärtemot de flesta andra och förstorar upp sin logga. Man lyckas dock med detta med äran i behåll tycker jag i nya Daria. Smycken med personliga texter finns det i överflöd. Norska Björg gör det lite annorlunda med attityd hos Kyss Johanna. Anne Black gör vackra saker i keramik. Armbandet ovan är från den aktuella sommarkollektionen och gör nytt och snyggt med materialet. Skönt med Unconditional Love från Philosophy, Bahama Mama från Essie och sommarset med Vanilla Plum från Korres.

Vilken härlig sommardag vi har haft i dag!

8 comments

  1. Hej vännen!Viken härlig sommardag! Tvätten har hängt ute och soltorkat och flickorna lekt i trädgården. Nu lyckades jag koppla upp mig via Kustbandet och din blogg är så klart först ut, tack för dina fina inlägg! Kram Lo

  2. Lo: Så roligt att höra från dig. Jag känner mig vansinnigt hedrad att vara första stoppet på nätet 🙂 Ha det fortsatt fint i soliga sommaren! KramRoxanna: Vila – och lila ja :)Camilla: Just ja. Där har jag surfat förbi förut, men nu var det ett tag sedan. Stort tack för påminnelsen! Anne Black gör verkligen så fina saker.Skönt Hemma: Japp! Den ser helt klart lovande ut på bild 🙂

  3. Hej och tack för en underbar blogg med fina bilder och köptips. Alltid lika inspirerande.Vet du var man kan köpa Philosophys produkter i Sverige?

  4. Hanna: Lila är fint! Jag kör lila Littmarckarmband som lyfter allt :)Karin: Jag blir glad av dina ord! Tack! Cow Parfymeri säljer Philosophy. Jag brukar köpa från HQ Hair online. Smidigt och snabbt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.