Uteliv

bricka.jpg

Som jag har drömt om detta under åren i staden. Att kunna gå rakt ut med en bricka och sätta sig ned en stund. Nu kan jag det! Barnen badar redan plaskpool. Livet är helt enkelt – minus en envis sommarförkylning – ganska galant just nu.

signature

11 comments

  1. Ser trevligt ut – hade gärna tagit del av den där brickan! Här har vi också blivit tokförkylda, bara över natten.När jag ser brickan blir jag också påmind om att jag med tiden blivit mer och mer övetygad om att elefanter (i form av kuddar) absolut måste flytta hem till oss! 🙂

  2. Frukost utomhus är livskvalitet på hög nivå! Här har den förkylda pappan delat med sig av krax och snor, så nu går hela familjen och snörvlar. Inte kul när man helst vill vara ute i solen. Ha en fin dag och krya på dig!

  3. Gillar att man på sommaren bara kan gå rätt ut och sätta sig att äta. Just nu är rätta tillfället innan getingsäsongen börjar… Snygg bricka i gult och fin te-burk!

  4. Känner igen mig såväl i det du skriver. Vi bor just nu i lägenhet i stan. Men huset är beställt och om allt går väl börjar vi att bygga till hösten. Nästa sommar kanske vi har oss ett eget hus. Och jag toklängtar!!! Tänk att kunna släppa ut barnen själva. Att ha en egen tvättstuga. Att barnen får var sitt rum. Att jag får mitt efterlängtade kontor osv. Må så gott i ditt hus – det tänker jag göra när tiden väl är inne.

  5. Ja visst är det underbart med hus, lyllo dig med altan däck, mitt beräknas nog komma inom några veckor på plats=) Ha en fin dag i solen…Kram kram

  6. Hej Weronica!I sommar har vi hyrt hus på Gotland för första gången. Och jag vet att du/ni brukar åka dit varje år. Jag har för mig att du har haft inlägg om just dina Gotlandsbesök och favoriter att besöka när man är där. Just nu hittar jag inte dessa inlägg. Och förstår inte riktigt hur man söker på din blogg om man nu inte går in på månaderna. Kan du inte ha en kategori som heter Gotland, så man hittar lättare. Hur hittar jag dessa inlägg?Trevlig sommar.Kram Malin

  7. Låter onekligen helt fantastiskt! Är inte så lite avis. Själv brottas jag med grannarna om en uteplats som mest liknar en värmegrop mellan husen inne i stan. Kan du som har koll på det mesta hjälpa mig att svara på en lurig fråga om din syn på Afrikansk mat, via min blogg? Behöver all input jag kan få 🙂 Har kört fast i ett jobbprojekt. Har du testat Afrikansk mat? Är du nyfiken på det? Har du varit där? Eller har du ingen aning? All info är nyttig info!

  8. Mrs B: Jag har sedan länge mycket svårt att motstå de små elefanterna på rad. De passar liksom i alla sammanhang :)Johanna: Japp!Familjen i Uttran: Ni också? Usch, inget kul för de små – och stora i solen. Jag känner mig lite bättre, men fortfarande mycket segt. Krya på er i värmen!Karin: Nej, inga getingar tack 🙂 Och det är helt enkelt underbart att bara gå rakt ut. Oj, så jag har längtat efter just det!Jessica: Åh, spännande tider för er nu! Varmt lycka till på resan framåt. Det är rent fantastiskt att få vara i allt detta faktiskt!Mia: Däck är inte helt fel faktiskt. Skoj med ert projekt – heja :)Malin: Roligt! Då har du mycket att upptäcka! Det finns en sökruta, skriv Gotland där, så kommer alla inlägg upp som jag har skrivit om ön. Ett samlingsinlägg finns här http://www.enmammasdag.com/weronica/?p=2075 Ha det så bra på Gotland!Frida: Aj då. Jag njuter verkligen av detta. Ren lyx när man är van vid innerstaden!Anna: Jag vet inte hur man klarade sig 😉 Hjärta! Hjärta!Emma: Absolut! Detta är sommarlätt liv i ett nötskal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *