Sommarbox

allymcbeal-copy.jpg

Jag har beställt en hög med pocketböcker inför den stora sommarläsningen. Jag gillar att läsa i pocketformat på sommaren. Böckerna är lätta och smidiga att ta med sig överallt. Det blev en blandad hög som jag lär återkomma till här framöver. Jag hamnade hos CDON som så många andra har sommarrealisation. Ibland är det bra att kunna handla böcker och film samtidigt. Jag är boxlös för tillfället. Nu hittade jag klassiska Ally McBeal till ett riktigt fyndpris. Det får bli sommarens förströelse när man vill titta på television light. Nu – mot skuggan :)!

6 comments

  1. Jag har redan avverkat en liten hög med pocketböcker i sommar. Det är underbart med sommar – äntligen tid att läsa mycket. TV blir det nästan inget. Någon film ibland. Nu måste jag kika in hos CDON! 🙂 Tack för tipset!

  2. Ser fram emot lite boktips. Jag har precis läst ut Milleniumtrilogin och behöver nåt nytt att läsa i sommar!

  3. Wilma: Happy shopping 😉 Det skall bli väldigt kul att återse Ally igen. Jag har inte sett om sedan det sändes första gången på televisionen.Lisa: Ja! Jag har för mig att det hela urartade på slutet, men de första säsongerna var riktigt vassa. Det skall bli kul att se igen!Annika: Jag har läst böcker som redan fanns i bokhyllan, men det är lite kul att beställa en ny hög tycker jag. Lite som en sommarritual 🙂 Jag håller med. Nästan ingen TV om det inte är något alldeles speciellt. Därför gillar jag att ha en box att titta på när andan faller på. Varsågod :)Sofia: Jag väntar in ett gäng som sagt. Jag återkommer till dem när de landat här!

Leave a Reply

Your email address will not be published.