Ordna

Svalt har blivit kallt här. Vi har fått tända lampor för första gången på länge. Det är än så länge ganska mysigt, men nog kommer man att sakna solen ganska så snart om det fortsätter på det här sättet.

kladkammarecollage-copy.jpg

I dag har jag tagit tag i ett vilande projekt. Vi har en klädkammare  i anslutning till vårt sovrum. Detta utrymme fungerar mer som ett förråd och kan inte ens med godaste vilja klassificeras som en walk-in-closet. Vi har ett förråd i garaget där mycket hamnat. I klädkammaren har flyttlådor med lite ömtåligare material staplats på varandra. Man behöver helt enkelt ha någonstans att ställa julsaker, minneslådor, gamla fotografier och allt annat som man faktiskt vill spara, men inte ha framme. Nu var det hög tid att bringa lite mer ordning på de fyra kvadratmetrarna. Det är fortfarande massor av kartonger. Det skulle behöva monteras någon form av kompletterande hyllsystem på väggarna. Men oj, så skönt med lite ordning! Och lite roligare att se sina väskor på hyllan när man tittar in, än några trassliga elljusttakar :).

kladkammare2.jpg

Och hello där min kära väska! Jag har saknat dig upptäcker jag nu :)!

5 comments

  1. Här är det också kallt. Trist. Men värmen kommer nog snart tillbaka. Jag har också projekt klädkammare på gång. Det går ut på att flytta ut makens kläder så att jag får klädkammaren för mig själv. 🙂 Min man ska få en egen garderob med skjutdörrar istället, så det är inte alls synd om honom. Jag ser fram emot att få fixa till det därinne. Fina bilder, som alltid.

  2. Ja det var minst sagt kallt går.I dag (klockan 6.30) står regnet som spön i backen när jag siger upp för att sätta på morgonkaffet…fy vart tog sommaren vägen???Snygga väskor kan man aldrig få för många av…att desutom ha en fin plats att lägga dem på är nästa ett måste.Ha en fin dag.kram kramPs vad använder du för kamera/objektiv? Gillar dina bilder skarpt.

  3. Annika: Åh, lyckos där! Vi måste hugga tag i förvaringslösningar i sovrummet. Vi har en skjutdörrsgarderob, men den rymmer inte alla grejer. Man får börja ordna lite och vara nöjd så långt 🙂 Skoj med ditt projekt – jag hoppas att vi får se bilder!Linruz: Och ännu kallare är det i dag. Hu! Hoppas att sommaren är tillbaka snart igen. Jag använder Nikon D80 och jag har ofta på mitt 50mm 1,8 objektiv. Ha en fin dag i regnet! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.