Början

smink1.jpg

Jodå, jag känner igen mönstret. Den senaste gången var när Henrik var två år. Då var jag urless på att fortfarande stega runt i gamla amningsbehåar, alltid ha håret i tofs, att köpa mina randiga tröjor på samma ställe där jag köpte barnkläder, att bara vara mamma all the way. Då gick jag in i ett egorace med fokus på mig själv och mina förehavanden. Det blev viktigt, efter att ha varit underordnat under en lång period. Nu är det nog på gång igen. Denna gång är det inte så mycket små barn, som ett hus som slukat mig. Det har varit hus, hus och hus igen. Det började med Apotekets scrubrondeller – som jag för övrigt rekommenderar varmt :). Sedan fortsatte det i början av veckan med ett inköp av den sminkprodukt som jag, trots allmänt ointresse, varit mest nyfiken på den sista tiden – The Balms Down Boy. Sveriges bästa beutyblogg Bjooti har hypat detta rouge ett antal gånger och skapat ett sug hos mig. Jag har även investerat i ett Sexy Mama puder. Försöka duger eller hur ;)?! Vi får väl se vart denna stig leder – typiskt mig att dela in livet i faser och projekt – men lite egoskoj känns det!

6 comments

  1. Känner VERKLIGEN igen mig i ditt beteende… Ibland blir man bara helt plötsligt medveten om att ja, en uppryckning och en hel del insatser krävs för att styra upp det sjunkande skeppet ;)!!! Kommer ihåg när vi tokrenoverade huset… Det yttre fick en MYCKET mindre roll och under denna period och helt plötsligt upptäckte jag mig själv i spegeln efter 3 månader likblek, 4 kg magrare, orakad, TORR hud, fingrar och det risiga oblekta håret fullt med oljefärgsrester.. Hade absolut INGET utan färgspår att ha på mig och en FEST där man skulle lyckas vara fin helt plötsligt väntade… HUH! Panik!!!Nåväl, ett Sexy Mama puder känns nästan som något man MÅSTE investera i.. Låter helt fantastiskt och vilken URLÄCKER förpackning sen…SommarKram Från P

  2. Hurra!!Jag har saknat dina egorace-inköp!Du fick mig att upptäcka Nanso, M925, Fifi Bags och en massa annat.Mera sånt!

  3. Vilka läckra förpackningar! Ja, känner igen det där med att man plötsligt bara måste köra ett egorace… Här blir det dock alltför sällan märker jag. Men ett inköp av scrubrondeller blev det vid senaste apoteksbesöket. Perfekt med en produkt som är enkel att använda inte blir dålig med tiden. (Mina tuber brukar annars bli liggande mest oanvända i lådan, för att sedan kastas när dom blivit dåliga…)

  4. Philia: Ja, det går i cykler helt klart, speciellt när man är något av en projektmänniska som går in i något helt och hållet :). The Balm har verkligen jättefina förpackningar och i dag kompletterar jag förkylningsröd näsa med Down Boy kinder ;). Ha en fortsatt fin semester!Katarina: Jag har haft krämrouge ett bra tag nu, så det var lite ovant med vanligt, men jag gillar rosigheten i Down boy efter första försöket :).Pia: Haha! Vi får väl se hur mycket faktiska inköp det blir med ett hus i bilden, men drömma och önska sig kan man alltid :). Mer kommer säkert!Mrs b: Ja, det är likadant med mig. Jag har varit överambitiös i perioder och köpt på mig grejer som sedan blivit stående. Nu tänker jag istället på att köpa lite vardagslyx i sådant som faktiskt används alltid såsom tvål och duschkräm istället för en fancy ansiktsmask som lätt samlar damm…

  5. Hej!Jag är lite nyfiken på om du tycker pudret är bra? Jag funderar nämligen själv på att köpa det :)Du har en fantastisk blogg måste jag också tillägga!

Leave a Reply

Your email address will not be published.