41 comments

  1. Hej och grattis!Jag gillar verkligen din blogg. Hittade hit först idag och har ni ägnat den senaste halvtimmen åt att “bläddra tillbaka” bland inläggen.Vad heter typsnittet du använder i dina fina illustrationer? Eller skriver du texten själv?Hälsar Emma

  2. med en enkel tulipan ja på bemärkelsedan, vi har den äran att gratulera=) Hoppas du får en fin dag i regnet=) Kram M

  3. Stort Grattis till dig från mig!!Hoppas du har haft en riktigt härlig dag med mycket tårta och många paket!!

  4. Hej!Jag har följt din sida till och från i över ett år nu och måste sägaatt den gör mig glad. Inspirerande, intelligent och personlig.Om du åker till Gotland och gillar keramik, ska du (om du interedan gjort det) kolla in Lena Scharps fina muggar i Garda.Vita med vita hjärtan – värmer mer än kroppen ända in i november.Ha en go semester på ön.Bodil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *