Semester

gotland.jpg

Nu packar vi väskorna för två veckors vistelse på den magiska ön. Det är rekreationens tid, utan surrande datorer och “skall-bara-kolla-en-sak”. Räkna således med att jag kommer tillbaka full med inspiration och blogglust :). På återseende! Jag tillönskar er alla några riktigt fina sommarveckor!

20 comments

  1. Halloj!Kom hem från Gotland i går! det var första gången vi var där. Mina föräldrar hade heller inte varit där och ville att vi skulle följa med dem. Mamma är inte så förtjust i att åka färja, så jag, mamma och lilla Lina flög från Växjö till Visby. Det tog 35 min! Pappa, maken och de stora barnen tog bilen och båten. Det är ju praktiskt att ha en bil på plats.Alla var vi väldigt förtjusta i gotland. Tänkte på dig när jag läste i FG forum gotland. Där var ett recept på Dinkelbröd från bageriet i Rute. Det var verkligen ett mysigt ställe. Hoppas att ni får bättre väder än vi. Första dagen vi var där var det klass 1 varning på regn. Jösses vad det regnade. Vi hade tänkt oss till Lummelunda grottan, men där var det över 70 cm vatten i grottan och det är ju mer än halva Hanna, så då avstod vi alla.Ha en trevlig semester!!QramSonja

  2. VÄLKOMMEN HIT!!!Är på ön 10 dagar till och NJUTER i fulla drag!!! Vädret är soligt och naturen fantastisk! HÄRLIGT….(Vi bor inte alls långt från Skulpturfabriken så jag ska åka dit nån dag och spana in din fin-fina födelsedagspresent…Vill ha!)Ha en helt UNDERBAR vistelse på ÖN och NJUT!!!Kram från P.

  3. Gotland vore faktiskt något för semestern. Det är en plats jag varken besökt som barn eller vuxen! Men jag väntar nog till partyveckorna i Visby är över 🙂

  4. Det är den 21 juli och vi är vid Tingstäde träsk och badar. Och vilka dyker upp efter en stund? Du och din fina familj. Kul. Speciellt som jag diskret kan visa mitt resesällskap vem det är som har tipsat om alla utflyktsmål här på denna underbara ö. Tack för det. Och nästa gång ska jag våga mig fram och hälsa. Hoppas du får en fortsatt trevlig semester. Kram, kram.

  5. Hej!Gratulera till en superfin blogg… Har precis upptäckt sidan. Lär kolla den varje dag framöver!!En liten fråga bara, vad e det för typsnitt du använder dig av, bla i laxreceptet m. lemoncurden?MvhSandra

Leave a Reply

Your email address will not be published.