Hemma

homesweeted.jpg

Två veckor på Gotland är till ända. Vi är hemma igen. Det är ju en del av tjusningen med att åka bort. Det är så skönt att komma hem. I går blev samtliga familjemedlemmar lite nyförälskade i vårt vita hus. Efter att ha levt stugliv ett tag, framstod vårt hus i ett sagoskimmer sent i går kväll. Wow, vad stort det är! Jag känner inte riktigt igen mig. Det luktar faktiskt nytt, mamma! Vi har haft en angenäm vistelse på den förlovade ön. Nu väntar en av husets faciliteter – tvättmaskinen :)!

signature

13 comments

  1. Välkomna hem.Borta bra men hemma bäst är inget dumt ordspråk.Hur underbart är det inte att komma hem efter en längra vistelse borta.kram kram

  2. Välkommen hem! Ja, visst är det trevligt borta och skönt hemma… Blir spännande att höra mer om er vistelse på ön. Jag har för övrigt drömt att jag var på just Gotland igen inatt. Men nu förstår jag ju varför jag inte träffade dig i drömmen – ni var ju hemma igen. Haha…Kramen

  3. Välkommen hem!När vi kommer hem från resor tycker vi alltid att det luktar nyoljat golv här hemma trots att de var mer än sex år sedan det gjordes ;)Hoppas veckorna på Gotland varit riktigt härliga och vilken tur ni hade som inte satt på någon av krockfärjorna (för det gjorde ni väl inte). SSer mycket fram emot dina fina inlägg!

  4. Hi hi. Ja, jag kan känna igen mig efter att ha varit på landet i tre veckor och påtat i jorden med gummistövlar så känns det skönt att vara hemma i stan igen – i stadsmiljö och i en stadslägenhet. Lite mer glamour över det. Välkommen hem!

  5. välkommen hem, jag har saknat din blogg. Hoppas att ni hade det fint på Gotland.Du har även ett mail från mig i din inbox;)Kram M

  6. Välkommen hem!Ha ha, känner igen det där med hemkomsten – vi brukar varje gång bli lika förundrade över hur ljust och vitt allting känns när vi kliver innanför tröskeln 🙂

  7. Visst är det så; himla roligt att resa bort ibland, men gud så skönt det är att komma hem igen! Det bästa är de gånger man har städat innan man åkt så att man verkligen kan njuta av att komma hem./Jenny

  8. Home sweet home, det är skönt att komma hem efter resor! Hoppas ni har haft det bra. Lugn kväll i soffan här, vi har haft kanotutflykt idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *