Tack

lavendel1.jpg

Tusen tack för gratulationer! Inträdet i de trettiosjuåren känns ordentligt celebrerat med alla era hälsningar. Tack!

skulpturfabriken-copy.jpg

Hemma firades jag bland annat med en vacker betongkruka från en favorit – Stina Lindholm på Skulpturfabriken. Mina föräldrar fraktade hem tjugoen kilo kruka Kvadrat från Gotland. Tanken är lavendel på uteplatsen. Under den kallare årstiden kanske man skulle försöka sig på ett olivträd eller något liknande. Krukorna är frostsäkra, men jag tänker nog titta på det vackra inne när man inte vistas ute så mycket. Missa inte Skulpturfabriken om Ni skall till Gotland i sommar. En fantastisk liten utställningsträdgård med tillhörande lokal med vackra ting.

7 comments

  1. Hipp hipp hurra i efterskott!!!Har nu äntligen kommit tillbaka till sybervärlden efter att varit borta ett litet tag efter vistelse i stugan.Då passar du självklart på att fylla år under tiden. ;)Hoppas du hade en fin födelsedag.Kram kram Lina

  2. Strot grattis i efterskott! En toppenfin varaktig födelsedagspresent här ovan. Jag skulle nog göra som du och ha den ute den varma årstiden och inne den kalla :)Jag önskar dig och familjen en härlig semester på Gotland. Tidskriften Form bjuder på Gotlandsspecial i nummer 4 (det senaste), kanske något att läsa på överresan? Stina Lindholm är med på ett hörn. Ha det gott!

  3. Linruz: Tackar! KramLillaMy: Tack! Ja, detta är något beständigt som varar länge, länge. En present helt i min smak :)Anna: Tack! Ja, det blir nog flytt av kruka mellan säsongerna. Om den nu hinner ut denna sommar förstås 🙂 Tack! Så kul att Du börjat blogga igen! Ha några fina sommarveckor nu! Idéverkstan: Ja, visst är den?! Jag gillar den mycket!

Leave a Reply

Your email address will not be published.