Färger

ringblommor-copy.jpg

Augusti kommer med en annan palett. Det blev inte mycket med våra odlingar i år. Det kommer nog att bli annorlunda nästa vår när man får sitta inne och fundera över trädgården och längta under vintern. I mina föräldrars pallkragar frodas dock bland annat ringblommor, sockerärtor och brytbönor. Vi fick även med oss ett gäng rabarber. En del använde jag i dag till en knäckig rabarberpaj. Rekommenderas varmt! Nu gäller det att ta tillvara de sista sommarlovsveckorna. Om två veckor är det dags för skolstart. Det har sannerligen – i vanlig ordning – gått ganska fort.

Fotografi: Weronica – En mammas dag.

4 comments

  1. Välkommen hem igen! Vad mycket nytt att läsa och njuta av, toppen!Har kommit på att jag älskar din blogg. Känner mig alltid glad av att läsa och titta på dina bilder. Känns att du är en riktig livsnjutare som är duktig på att ta tillvara de små tingen i livet. Duktigare än mig men jag blir faktiskt bättre och bättre med åren. Jag kommer fortsätta att titta in hos dig. Är ingen stor bloggläsare men är glad att jag hittat in till dig.Är bara lite nyfiken på var du bor. Jag själv bor i Helsingborg.Kram Liselott

  2. Liselott: Vilka fina ord! Jag sträcker på mig och blir väldigt glad av det du skriver. Tack! Jag finns i Östergötland. Kram

    Sara: Du får väl besöka någon med resurser då ;). Visst är de vackra och sådär fint “för-höstiga”!

  3. Östergötland, vad kul!! Där är jag född; i Vreta Kloster. Har även bott i Ekholmen och Sturefors. Min mamma bor i Rimforsa. Har släkt som bor i Ljungsbro och en hel drös i Linköping. Hoppas ni trivs. Längtar tillbaka ibland, då mest till Berg. Det är så fint där tycker jag. Men här i Helsingborg är det inte heller fy skam. Det är så nära till allt; många fina sommarpärlor.Kram Liselott

Leave a Reply

Your email address will not be published.