Nya tider

host091-copy.jpg

Sommaren är på väg tillbaka, men inspirationsmässigt är det mest höst för hela slanten. Barnen kryssar för glatta livet i H&M-katalogen och det spinns planer för vilken fruktburk som skall shoppas till sexårs. Uppdatering för en liten peng sker lämpligen med H&M:s sammetskuddar i knallfärger som lyckas samla mycket som känns nu för facila fyrtionioochfemtio. Jag kom aldrig till skott med min förhandsbeställning, men nu finns de ju även online. Är det någon som köpt kuddarna? Hur är de kvalitétsmässigt? Berätta gärna!

Jag blir även lite “förhöst-glad” av Swedish Hasbeens höstnyheter och sneekpeeken på vad som komma skall hos ISAK. Det må gå mot mörkare tider, men om man ser till inspiration så är skiftet mellan säsonger med produktnyheter och nya stämningar väldigt kul tycker jag.

8 comments

  1. mmm lite färg i höstmörkretkanske inte är så dumt!!!Har ännu inte klickat hem något HM home men vem vet snart kanske det blir premiär.kram kram Lina

  2. Åhh, jag gick också loss i H&M katalogen för lite sen! Både bland höstens nyheter och bland rean. Riktigt roligt!!! Tur att inte fakturan kommer förrän i september. ;)Piffiga kuddar, jag var lite fegare och beställde enkla linnekuddar, med och utan tryck. =)

  3. Ja, skinnboatsen från Hasbeens jublade jag över! Väldigt mycket jag. 🙂 Inte helt gratis, dock. Vackert bildcollage (som alltid). Roligt att ha dig tillbaka i bloggosfären efter semestern! Kram

  4. Hej igen! 🙂 Ja, vad hände? Idag blev det höst ju.Köpt en annan kudde (den avlånga med skyline-siluetten) och den var över förväntan, speciellt med tanke på priset 29 kronor.

  5. Återigen blir man sugen på Swedish Hasbeens härliga skor. Läste artikeln i Mama om bakgrunden till Hasbeens och hur allt startade, lite småkul historia bakom. Och – de gör fantasktiskt fina bilder som vanligt.

  6. HejFörst måste jag tacka för en så bra och inspirerande blogg! Man läser med stor behållning varje gång!Jag har köpt sammetskuddöverdragen, tycker de är bra, köpte cerise – underbar färg. Jag har köpt “massor” av saker från vårens Home-kollektion, det har varit toppen-kvalitet på allt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.