Every day

modecollage5auged-copy.jpg

Jag kan göra collage – jag är inte rädd – typ :). Det känns längesedan jag satt och pillade med små bilder hit och dit, men det är väl bara att försöka kasta sig in i gamet igen. Så lite vad jag känner för just nu i skarven mellan sommarlov och vardag.

WEAR: Vete sjutton hur jag skall lyckas klämma ned mig i jeans igen, efter sommarens alla klänningar. Det finns ju strumpbyxor och tights som tur är… Söt klassisk blus från Indiska och jeans från H&M. Jag hoppas att springet mellan ute och inne består ett bra tag ännu. Karamellträskor från Torpatoffeln och Have 2 Have.DETAILS: Jag känner fortfarande mest för armband och hjärtat klappar för mina tenntrådsdito. Fifi Bags har börjat att sälja flätade armband i garvat läder. Jag gillar. Jag gillar även den klassiska smålandsbagen i Sandbergs Poppy. En energikick i väskformat. Jag är fortfarande väldigt nyfiken på Korres produkter som jag har visat några gånger förut. När jag gör en höstbeställning från HQ Hair så åker några duschkrämer med.FOREVER: Det är väl ingen direkt högoddsare att jag har beställt ett av mina favorittryck i höstens färg lila. Häromdagen pratade vi om alla måsten som kommer i vardagen. All vardagsmatlagning, alla skoltider och allt annat som lunkar på. Så en påminnelse så god som någon. Live what you love.

13 comments

  1. Härligt fräscht! Idag blir man glad både av collaget och av vädret. Lite vardagskläder inhandlade till Moa idag, såå trist, jag tycker inte att det finns något snyggt till tjejer som ska börja andra klass. Tack för senast! Kram!

  2. På tal om Korres har jag verkligen fastnat för produkterna efter att ha använt deras solskyddsprodukter under sommaren. Min favorit än så länge är deras after sun med yoghurt. Svalkande och skön efter en dag i solen, och man blir len som en barnrumpa:)

  3. Nej, jeans är man inte sugen på att dra på sig ännu… men den tiden kommer. Du plockar ihop så mycket fint i dina collage! Ha det bra.

  4. Skönt collage! Blusen ska jag ta mig en titt på vid nästa tur till shoppingcentret. LWYL i läckert lila… Ha ha, jag vet hur det kommer att bli. Jag har börjat som vanligt med att tänka nej, jag ska nog inte ha denna gången. Sen går det några dagar, någon vecka. Och till slut kan jag säkerligen inte hålla mig längre. Så vi får se 🙂

  5. Nilla: Tack!Mrs B: Haha! Jag är likadan. Och sedan ångrar jag mig ibland när det är slutsålt. Nu är jag garderad dock :)Heléne: Tack! Det är bara att pilla, pilla och sedan pilla lite till. Övning ger färdighet. Lycka till!

  6. Det va dom snyggaste träskorna jag sett på länge, ett måste nästan för en person som älskar rosa 🙂 Fin blogg och ännu finare namn! Ha det bra! Kramar Veronika

Leave a Reply

Your email address will not be published.