Höst: Bas

modecollage19aug-copy.jpg

Färgexplosion i går – minimalistisk bas i dag. Omväxling förnöjer!

WEAR: Svarta enkla raka byxor syns mycket och finns i alla prisklasser. Här kompletteras de med en sidenblus från H&M och en cardigan med knyt i midjan från Twist & Tango/Ellos. I höst dominerar de höga stövlarna. Det skall helst vara varianter som går upp över knät. Dessa bärs enligt mitt tycke lämpligast med låg klack och i klassiskt utförande.DETAILS: En lite mindre väskmodell är alltid bra att ha som komplement när man inte vill bära tungt. Modet är fortfarande rockchict och om man inte som min sjuåring satsar på nitarmband, så kanske det kan passa med ett utstansat light runt armen. Halsband är inte riktigt min grej, men när det kommer i ett så vackert utförande som hos Astrid Björk, då kanske man skulle kunna tänka sig ett signatursmycke runt halsen.COCO CHANEL: “Fashion fades, only style remains the same.” Hösten är redan Chanelig så att det förslår och mer lär det bli med premiären av två “måste-se” filmer under säsongen – läs Helenas blogg i ämnet. Crazy Libellule har kommit med nya parfymstick, varav ett är en “Hommage á Gabrielle” – till Gabrielle Bonheaur mera känd som Coco Chanel.

9 comments

  1. Stövlarna är jättesnygga, provade dem när jag hade några ensamma, lyxiga timmar på stan förra veckan! Måste dock prova några fler innan jag bestämmer mig för vilka som blir mina i höst!

  2. Supersnyggt och stilsäkert! Ska genast ta tag i höstgarderoben, även om våra trakter erbjuder sommarväder idag.HälsarAnna I.

  3. Tjohoo, ytterligare ett snyggt modecollage! Jag gillar. Basic behöver helt klart uppdateras i min garderob. (Det saknas iofs rätt mycket i min garderob…)

  4. Så roligt! Jag har precis beställt sidenblusen och byxorna från HM! Och väskan har jag tittat på men inte kunnat bestämma mig.. för Åhlens har en annan variant med mönstrad ovansida som jag också gillade. Och alla andra tingen var precis i min smak också 😀

  5. Basic-vackert, en bra bas behöver man alltid och jag inser precis som de andra att jag längtar efter stövlar. Vi får se vad det kan “behövas” till garderoben i höst!

Leave a Reply

Your email address will not be published.