Måndag

vittganger4-copy.jpg

Denna måndag blir det vilsamma uttryck. Den där höga friska höstluften är här på allvar. Jag kurar – symptomatiskt nog- till tonerna av den här gamla dängan. Måndag it is. Hoppas att Din blir bra!

* Vitt till stora och små. Finfin stickad kofta med tjusig krage från Lindex till stor och sötaste vita till liten från H&M.* Virkat fortsätter att vara i frontlinjen vad gäller det vi helst har i våra hem. Fin grå virkad bomullspläd från H&M Home.* Savon de Marseilles klassiska tvålar kommer även i ny PET-förpackning till hösten, tillsammans med handkräm på pump samt duschtvål. En av mina stora favoriter.* Zara Home har varit tillgängligt på webben sedan något år tillbaka, men finns nu även hos den stora postorderkedjan. Ovan syns ett litet silverpläterat metallskrin. Kanske något till smycken?* Maja Littmarcks pressutskick sprakade i vanlig ordning av massor av färger på tenntrådsarmbanden. Mina ögon fastnade på en liten charm kallad KEB att fästa på exempelvis  nyckelring, halsband och väska. När jag var liten hade alla en pälstofs i ring på skolväskan. Den här är snyggare :).* Det börjar bli kallt som sagt. Jag fryser omedelbart om händerna. Fina mockahandskar med rosettdekoration från H&M.

Happy Monday!

10 comments

  1. Stämningsfullt: Tack! Jag kan också ta allt. Den där bebiskoftan blir väl lite liten till mina barn dock, men den kan man ju ha och bara titta på :)Ylva: Precis. Glasflaskorna är så snygga, men med barn i badrummet är det alltid förenat med en viss risk. Jag hävdar att det är mammatvål, men ibland doftar det ändå ljuvlig körsbär, fikon eller apelsin om de små :).Linruz: Man tackar! Kram

  2. Ja tack! Blir extra nyfiken på vuxenkoftan (den måste jag ha missat inne på Lindex häromdagen). Och pläden ser finfin ut, fast jag dras nog rätt mycket till virkat just nu 🙂

  3. Ida: Ja visst är de fina! Tack! Detsamma till dig!Mrs b: Den tål att kollas in live ja. På bild ser den mycket tjusig ut. Det är väl tveksamt om jag någonsin kommer igång med virknålen, så jag får väl köpa färdigt 🙂

  4. ÅH den koftan ser helt ljuvlig ut, mina vänner skulle säga att det står MILLA på den – haha.Den virkade pläden har jag hemma sedan i våras, den ligger oftast lite slarvigt slängd över vita Ektorpsoffan och gör sig utmärkt där. Som nybliven virkare inser man vilken enormt jobb det skulle vara att virka en sån själv, så den är ett FYND. Kram Milla

Leave a Reply

Your email address will not be published.