Trend: Klassiskt mönster

hundtand-copy.jpg

I min inspirationsbok har det stått hundtand ett tag. I badrummen hänger sedan inflytten Pelle Vävares Pepita i form av min morgonrock samt handdukar. Hundtänderna har av Hotspot (som fortfarande driver den bästa modebloggen) utnämnts till Hot, hot, hot efter att ha synts i designerkollektioner i höst, dock med stor skepsis av bloggaren själv. Frida på Husmusen siktade hundtänder på Formex i helgen och SVD hade stor mönsterspecial i lördags. Få mönster har så klara tantvibbar på ett sätt, men jag måste säga att jag nog känner mig redo för exempelvis en scarf !

Tapet från Boråstapeters kollektion New Classic som annonseras nu i inredningstidningarna, sprillans färsk kudde från Klippan snart hos Mittimyllan och vintageflaska från Dior.

8 comments

  1. Å hundtandsmönster är så snyggt! Särskilt stora “tänder”! Vill gärna ha det på kläder, tänk en snäv kjol i svart-vitt, svarta strumpor och svart top… stiligt!

  2. Ja du den där morgonrocken är bara för härligt, min gamla fleece morgonrock från hemtex behöver verklgien fräschas upp lite, gärna då till en pelle:) Hoppas du fått en fin start på veckan:) Kram Mia

  3. Proforma: Oh yes – nu är det dags igen ;). Fram med tröjan bara!Johanna: Ja, visst är kudden fin. Det är lite dressat, klassiskt mode över den. Jag gillar.Eva: Jag hade en hundtandsdräkt på det glada nittiotalet precis så med snäv kjol och skräddad look. Jag vet inte om jag är redo för hela kittet igen, men looken är snygg inte tu tal om det!Mia: Japp, den tjänar mig varje dag :). Tack – segheten är på väg bort, så det känns bättre nu! Hoppas att Din dag har varit fin med! Kram

  4. Åh vad bra det känns att du visar bilder med hundtänder, att det inte var bara jag som föll för dem vill säga… I våras tapetserade vi en vägg i arbetsrummet med just detta mönster (synd att vi var “tidiga” dock då det inte fanns några prisvärda Boråstapeter i handeln) och det känns helt rätt, och snyggt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.